RO Study
👤
Bebe1905
Bebe1905
07-09-2017
Geografie
a fost răspuns
va rog mult,mult sa ma ajutati ....mersi
Răspuns :
Аноним
Аноним
07-09-2017
Podisul Transilvaniei este strabatut de Tarnave.
Podisurile sunt regiuni fertile cultivate cu legume.
Subsolul podisurilor este bogat in zacaminte.
Answer Link
Slavitescudora
Slavitescudora
07-09-2017
tarnave
cereale, legume
zacaminte
sper ca te-am ajutat ^^
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prin O Solutie De Hidroxid De Calciu Cu Masa De 200g Si Partea De Masa A Substantei Dizolvate De 3,7% Se Trece Dioxid De Carbon. Ce Masa De Precipitat De Formea
Un Grup De Copii S-a Asezat In Coloane Si Au Observat Ca Daca Se Asezau Cate 6 , Ramaneau Pe Dinafara 4 Copii , Iar Daca Se Asezau Cate 8 , Ramaneau 6 Elevi In
Scrie Cuvânt Derivat Si Un Cuvânt Format Prin Compunere Din Chipul Dezorientat Cum Trecea De Pe Un Trotuar Pe Altul În Căutarea Unui Anume Număr, Se Vede Că Nu
Oricare Ar Fi X∈R Avem: a)[x]+[x+1/2]=[2x] b){x}+{x+1/2}={2x}+1/2
Va Rog! Cetatea Rasnov S-a Numit Cetate Taraneasca Deoarece Principala Ocupatie A Constructorilor Era Agricultura. Daca 15% Dintr-o Suprafata Agricola Este Cult
Intr-o Progresie Geometrica Se Cunosc Primul Termen B0=3 Si Ratia Q=2. Se Cere Sa Se Afle: -termenii De Rang 4 Si 5. -suma Primilor Cinci Termeni.
Ex 6 Si 7 Va Rog Dau Coroana
In Timp Ce Te Relaxai Pe Aleile Din Frumosul Hyde Park Din Londra, Ai Intalnit Un Persobaj Ciudat. Dupa Cateva Minute De Nedumerire Ti Ai Dat Seama Ca In fata T
Un Hol Dreptunghiular Avand Latimea De 240 Cm Si Perimetrul Egal Cu 1920 Cm Se Acopera Cu Placi Patratice De Gresie ,cu Latura De 40 Cm. a) Determinati Lungime
Ajutor..am De Facut Fraze Care Sa Fie Legate Cu Conjunctii.Imi Poate Da Cineva Un Model Cu "dar" ?