RO Study
👤
Maya871
Maya871
07-09-2017
Matematică
a fost răspuns
completati acest sudoku va rog dau coroana
Răspuns :
Ema0g0
Ema0g0
07-09-2017
Cu roșu am scris cifrele pe care trebuie tu sa le completezi.
Succes, și sper că îmi înțelegi scrisul!
Daca nu, îți mai scriu in privat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Conjuga Verbul A Fi La Modul Indicativ, Tipul Imperfect. Urgent Dau Coroana !!!!!!!!!!
Mi Se Pare Ca Esti Foarte Atent! Poti Gasi Prin Ce Cuvant Isi Exprima Poetul Sentimentul De Admiratie? Noteaza.l Pe Balon Si Scrie, In Spatiul Punctat, Ce Parte
Stabiliti Daca Δ ABC SiΔ MNP Sunt Asemenea In Cazurile Urmatoare a)m(∡A)=55°,m(∡B)=60°,m(∡M)=55°,m(∡P)=65° b)m(∡B)=72°,m(∡C)=56°,m(∡M)=50°,m(∡N)=72° c)m(∡B)=48°
Multipli Lui 3 Mai Mare Decat 5 Dar Mai Mici Decat 23 Sunt: numarul Care Impartit La 7 Da Catul 5 Si Restul 6 Este Egal Cu ............ daca A+b=7, Atunci 3×a+3
Transformati:563 Dl=.........l=............cl=................hl
O Propoziție In Care Cuvântul Vara Sa Aibă Orice Valoare Morfologică
Scrieti Un Dialog De 10-15 Replici In Care Sa Prezentati Un Schimb De Replici Intre Doi Spectatori La O Competitie Sportiva.
Sumă A Trei Numere Este 390.Dacă Din Primul Număr Scădem 10,din Al Doilea30,iar Din Al Treilea 50 Ele Devin Egale.Care Sunt Numerele?
Scrie O Propozitie Dezvoltata In Care Sa Ai Un Subiect Multiplu Esprimat Printr-un Substantiv Propriu Si Un Pronume Personal
Buna ! Va Rog Foarte Mult Sa Ma Ajutati ! 1) (-24):(-8)+(-2)³ 2) Daca Un Triunghi Isoscel Are Un Unghi Cu Masura De 60° Atunci El Este... 3) Intr-o Urna Sunt 1