RO Study
👤
Lauraburusciuc
Lauraburusciuc
07-09-2017
Limba română
a fost răspuns
ce simbolizeaza tarina
Răspuns :
Evelyn4361
Evelyn4361
07-09-2017
tărâna simbolizează pământul.
Answer Link
SaReMaRe
SaReMaRe
07-09-2017
tarina inseamna pamant,dar mai inseamna si titlu dat imparateselor(sotia tarului).Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA ROG RAPID DAU COROANA!!
2. Efectuează Operațiile: 729 G - 140 Cg=....... 655 Dl +88 Ml = ...... ... Dg ..... Ml 51 Hm + 34 Dam = .... ... M 2 Milenii + 3 Secole + 240 Luni = ..... Dece
La Palatul Elevilor Din Piteşti S-au Înscris, La Cercul De Dansuri Populare 27 De Băieţi, Iar Fete Cu 8 Mai Multe Câți Elevi Participă La Acest Cerc? Plan Și R
Exprimarea Propriilor Opinii1. Citeşte Intr-un Ziar Sau Urmăreşte La Televizor Două Știri. Exprimă-ți Opinia Despre Celerelatate. STIREA 1STIREA 2.
Tipuri De Soluri Si Relief M. Banat
Oare Istorice„Prefer Să-mi Pun Viața În Pericol Pentru Aelibera Locurile Sfinte, Decât Să Comand Universului. Veniți, Fii Ai Lui Hristos, Și Mă Veți Vedea In Fr
Vreau Sa Imi Conjungati Verbul A Scrie La Modul Indicativ,timpul Prezentrepedeeee Am 5 Verbe De Conjugat La Toate Modirile Si Timpurile
2. Primul Număr Este De 2 Ori Mai Mare Decât Al Doilea. Al Doilea Număr Este De 4 Ori Mai Mic Decât Al Treilea. Află Numerele, Dacă Suma Lor Este Este 70.
Zi De Vară Rezumat Sau Peste Vărfuri Trece,lună Rezumat
În Excursia Organizată În Zona Maramureșului Rareș Alina Și Codrin Au Avut Împreună 650 RON Rareș A Cheltuit 195 RON Alina 218 RON Iar Codrin 162 RON Câți Lei A