RO Study
👤
EvelinaTomag
EvelinaTomag
06-09-2017
Istorie
a fost răspuns
Vreau definitia cuvintului "Etnie".
Răspuns :
Alexandra015
Alexandra015
06-09-2017
Unitate etnică, determinată în timp și spațiu, cu trăsături de civilizație și cultură (limbă, tradiții etc.)
Answer Link
Bubulete3
Bubulete3
06-09-2017
Etnie =comunitate etnica,cu trăsături și obiceiuri la fel
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Cele Mai Mari Sasa Numere De Forma 2a6b Divisibile Cu 3 Va Rog Ajutatima
(adjectivul Pronominal Demonstrativ De Depărtare (forma Scurtă) Care Se Află Între Substantiv Și Adjectiv) care Dintre Variantele De Mai Jos Sunt Cele Corecte?
Tu Dormi Aproximativ 8 Ore Pe Zi .intr-un Minut Pe Lume Se Nasc Aproximativ 280 De Copii Cati Copii Se Nasc A) In Timpul Lectiei De Matematica B) In Timp Ce D
Am Nevoie De Ajutorrr! Un Eseu Despre "Portretul Mamei Ideale" Având Acest Titlu . Sub Formă De Caracterizare . Minim 1 Foaie A4 . Mulțumesc Anticipat .
Indicați Interacțiunile Care Apar Între Moleculele: NH3, CO2, Cl2, HI, KNO3, H2SO4, Cu, Mgbr2, O3, PH3, N2o4, Al, Na2O, I2, CaH2, H2O. Ajutor Va Rog!!! Repede C
Produsul A Doua Numere Naturale Este 96. Sa Se Afle Numerele Stiind Ca Daca Unul Dintre Ele Se Micsoreaza Cu 9 Iar Celalalt Se Mareste De 4 Ori Produsul Nu Se S
Vă Rog Mă Puteți Ajuta
De Tradus Cele 2 Pagini, In Română, Nu De Pe Translator
Va Rogg !!! Dau Coroana
!FOARTE IMPORTANT! Stie Cineva Cum Erau Facute Angajarile In Perioada Comunista? Imi Puteti Povesti? Unde Trebuiau Sa Lucreze Absolventii Liceelor Si Cum Se Pro