RO Study
👤
Davidlii
Davidlii
06-09-2017
Limba română
a fost răspuns
insusiri la cuvintul coperta
Răspuns :
Bubulete3
Bubulete3
06-09-2017
coperta lustruita,coperta noua,coperta faina,coperta mareata
Answer Link
Sarahh2005
Sarahh2005
06-09-2017
coperta: lucioasă, colorată, roz, mov, sclipitoare, luminoasă, frumoasă, .....
Sper ca te.am ajutat!! Baftă!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Unul Dintre Elevi Alflat In Punctul B Trebuie Sa Predea Un Mesaj Colegului Sau Aflat In Punctul D. El Se Deplaseaza Pe Drumul Cel Mai Scurt Cu Viteza Medie V= 9
Mama A Preparat 20 L De Suc De Rosii Si Vrea Sa-l Puna In Sticle De Același Fel. A) Numai De 1 L; B) Na Mai De Jumatate De Litru. Repede Dau Coroana.
Rewrite The Sentences Using The Future Continuous. Example; 1 The Children Will Be Having A Great Time. 1)) I;m Sure The Children Will Have A Great Time. 2) Th
În Meci De Baschet Se Desfasoara În 4 Reprize De Cate 10 Minute Cu O Pauză De 2 Minute Între Reprizele 1-2 3-4 Precum Si O Pauză De 15 Minute Între Reprizele 2s
Am Nevoie De Raspinsuri Pe Care Le Poate Da O Vedeta La Aceste Intrebari: Care Este Cheia Succesului?Care A Fost Cel Mai Mare Vis?Cum Ți-a Schimbat Cariera Ta V
Ajutați Mă Va Pun Coroană Îmi Trebuie Urgent
Bună!Hei,am Nevoie Demare Ajutor.Dau 20 De Puncteși Coroană.Am Nevoie De Explicația Acestor Cuvinte,corect!Cuvintele Sunt”senior,vasal,schizmă,secularizarea,paș
Vă Rog Traduceți-mi Din Franceză În Română Următorul Text.Este Foarte Urgent !!!Dau Coroniță!!!
Sa Se Calculeze N La Puterea K Modul P. N,k,p<= 1.000.000.000.
Descoperă Propoziția Din Rebusul Alaturat(rebusistic)