Răspuns :
La drumetie
Primavara,cu alaiul sau mare a resosit.Noi veseli,vazand vremea care pe zi ce trece se incalzeste am hotarat sa plecam la munte,in excursie.
Drumul care era unul anevoios,a fost unul plin de zambete:cantand,spunand glume, ba chiar am facut Gasca „Glumetilor”.Dar din pacate,nu putea dura mai mult deoarece ajunsesem.Am coborat si am simtit mirosul proaspat al ierbii si al florilor multicolore.
Baietii,au inceput sa se joace cu mingea iar fetele culegeau ghioceii gingasi ca sa isi faca coronite.Totul a fost ca intr-un vis pana cand deodata se aude un fosnet printre tufisuri.Cu totii am mers acolo si urmarim sunetele...cu totii eram foarte speriati.Dar deodata,in fata ne ies doi iepurasi albi ca norisorii.Tot grupul a inceput sa rada in hohote.Am mai stat putin,si am plecat.
Ne-am intors acasa cu mii de amintiri frumoase,care nu le vom uita niciodata!
Primavara,cu alaiul sau mare a resosit.Noi veseli,vazand vremea care pe zi ce trece se incalzeste am hotarat sa plecam la munte,in excursie.
Drumul care era unul anevoios,a fost unul plin de zambete:cantand,spunand glume, ba chiar am facut Gasca „Glumetilor”.Dar din pacate,nu putea dura mai mult deoarece ajunsesem.Am coborat si am simtit mirosul proaspat al ierbii si al florilor multicolore.
Baietii,au inceput sa se joace cu mingea iar fetele culegeau ghioceii gingasi ca sa isi faca coronite.Totul a fost ca intr-un vis pana cand deodata se aude un fosnet printre tufisuri.Cu totii am mers acolo si urmarim sunetele...cu totii eram foarte speriati.Dar deodata,in fata ne ies doi iepurasi albi ca norisorii.Tot grupul a inceput sa rada in hohote.Am mai stat putin,si am plecat.
Ne-am intors acasa cu mii de amintiri frumoase,care nu le vom uita niciodata!
Am mers la munte.In Brasov este foarte frumos.Ne-am gandit ca ar fi foarte frumos si distractiv sa facem o drumeție pe munte.După ce am vizitat Casteulul Bran am plecat.In timp ce urcam,vorbeam si făceam poze.Dar fara sa ne dăm seama ca nu era voie sa mergem pe acolo noi tot continuam drumul.Pana cand ne-am oprit cu toții.In fata noastra ,cam la 6-7 metrii un pui de urs mânca niste ciuperci.Deci ursoaica trebuia sa fie pe aproape.Asa ca fara sa ne pierdem calmul ne-am întors pe unde am venit.Puiul a rămas acolo cam 5minute.Noi era deja departe.Ursoaica a venit acolo si noi era feriți de orice pericol.Cand am ajuns la autobuz ne-am bucurat de acea experiență.