RO Study
👤
Mcbarbie
Mcbarbie
15-12-2014
Limba română
a fost răspuns
cand se sarbatoreste Sfantul Niocolae
Răspuns :
Dariagabrielah
Dariagabrielah
15-12-2014
pe data de 6 decembrie se sarbatoreste
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1) Faites Preceder Les Phrases Suivantes Par Des Adverbes: Hier, Maintenant, Demaina) Nous Irons Cueillir Des Framboises.b) Deux Musiciens Jouaient Au Coin De
Complete With Can, Could And Be Able To:a) We.......still Consider Leonardo Da Vinci A Man Of Outstanding Ability.b) He...... Use Both His Hands With Great Ease
Fie Triunghiul Isoscel ABC, De Baza [BC] Si [AD] Mediana.Aratati Ca Unghiul BAD Congruent Cu Unghiul CAD .Multumesc Sper Sa Ma Ajutati !!!
Un Teren De Marfa Transporta 8 Vagoane Cu Grau A Cate 3t Fiecare Si 11 Vagoane Cu Porumb Cu Cate 25 Q Fiecare.Cu Cate Kg Era Mai Putin Grau Decat Porumb
Doua Cincimi Dintr-un Numar Au Valoarea 18.Care Este Numarul ?P.S : NU Trebui Algebric Si Prin Metoda Figurativa !
Write Five Things You Had To Do When You Were Younger,but Don't Have To Do Now.
Avem Piramida Triunghiulara Regulata VABC.Daca AV+AB=22cm,atunci Suma Lungimilor Tuturor Muchiilor Bpiramidei Este Egala Cu...cm.
(Angela) Eu Am Masa De 37 De Kilograme Iar Mama Are Masa E 66 Kilograme(Nicu) Eu Am Masa De 48 Kilograme Iar Tata Are Masa De 77 Kilograme.Cum Ar Trebui Sa Se G
Care Sunt Pasii Entru A Argumenta Un Mesaj Al Textului?
Am Nevoie De 3 Factori Care Determina Diferentierea Salinitatii Apei Al Oceanului Atlantic