RO Study
👤
AdelaVlad11
AdelaVlad11
06-09-2017
Matematică
a fost răspuns
Cat este: 3(x+2)= -18
Repede va rog
Răspuns :
Cocolica1
Cocolica1
06-09-2017
3(x+2)=-18
x+2= -18:3
x+2= -6
x= -6-2
x= -8
Answer Link
Slavitescudora
Slavitescudora
06-09-2017
3x+6= -18
3x= -18-6
3x= -24
x = -24:3
x= -8
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
บ () A = 81^x=3 Cat Face?
Observa Parțile Colorate Din Fiecare Întreg, Apoi Scrie, Folosind Două Fracții Diferite Pentru Fiecare Caz, Cât Reprezintă Partea Colorată.
Am Nevoie Urgent De Ajutor Va Rog Frumos Dau Coroana ❤️❤️♥️
2. Suma A Trei Numere Întregi Consecutive, Impare, Este - 9. Aflaţi Numerele.DAU COROANA !!! ☆
2. Examinați Desenul Exercițiului 1 Şi Precizați Perechile De Unghiuri:a) Suplementare; B) Complementare; C) Adiacente;d) Adiacente Complementare; E) Adiacente
Subliniază Circumstanțialele De Loc Din Textul De Mai Jos. ,,Ieri Am Asolizat,dintr-o Eroare,pe O Planetă Necunoscută . Acolo Am Găsit Ființe Inteligente , Care
Un Copil De La Grupa Mica Se Juca Cu Mingea , A Scapat Mingea Pe Terenul Grupei Mari ,copilul Fuge Dupa Minge Dar Petrica Din Grupa Mare Ia Mingea Si Fuge , Cel
Idei De Nume Pentru Leoparzi Plssss ,dau Coroană Numelui Care Îmi Place Cel Mai Tare
9. Is Yourydis3. Choose The Correct Option. Write It On The Blanks.a. This Puppy Is The Hungries Of All!1. Hungry 2. Hungrier 3. The Hungriestb. I Earn7. Jittle
Analiza Sintactică A Enunțurilor Propuse Albina Este Harnică. Copilul Este O Minune. Soarele Pare Astăzi Strălucitor Și Mirific. Inima Mamei Este Ca O Lumină. C