RO Study
👤
ISlugterra
ISlugterra
05-09-2017
Matematică
a fost răspuns
c)3 intreg 3pe4-1,25
Răspuns :
Exobts
Exobts
05-09-2017
Răspunsul mai jos sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati 25% Din 404.
Traduceti In Romana Varoggg: We Are Trying To Clean Our House Right Now. She Is Putting The Pen In The Pencil Case Right Now. It Is Sitting Near Grandma Right N
Suma A3nr Este 879..primu Nr Este 251,,iar Al Doilea Este Cu 38 Mai Mic Decat Primu,,,,afla Al 3 Nr..
Stiind Ca X=5 Si Y+z=14 Calculati X+2y+2z
1)rasturnatul Numarului 4848 2)O Emisiune De Televiziune Dureaza 1.800 De Secunde (30 De Minute). Stiind Ca La Inceputul Emisiuni Sunt 2 Reclame A Cate 65 De Se
Ana A Citit In 3 Zile 54 De Pagini.A Doua Zi A Citit De Doua Ori Mai Mult Decat In Prima Zi,iar A Treia Zi Cu 18 Pagini Mai Multe Decat In Prima Zi.Cate Pagini
Buna Dimineata,vreau Si Eu O Compunere In Engleza De 10-20 De Randuri In Care Fie Intalnirea Mea Cu Morgan Freeman In Avion In Timp Ce Mergeam Spre Paris,sa Aib
Copiii Scriu Pe Zapada Numele Mamei Cu Atita Bucurie De Parca Dinsii Au Descoperit Numele Ei Si Stralucirea Zapezii. Alege 3 Substantive Din Afirmatia De Mai Su
Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Relatezi O Intamplare In Care Te-a Afectat Schimbarea Fusului Orar
Daca Se Aduna D+i+c Rezulta 527. Reconstituie Impartirea Cunoscand Ca Impartitorul Este 15