RO Study
👤
Vareag
Vareag
04-09-2017
Limba română
a fost răspuns
Cine va imparte voua invatatura
Răspuns :
Аноним
Аноним
04-09-2017
Cei care impart invatatura se numesc PROFESORI .
Bafta!
Answer Link
EuSuntFayry
EuSuntFayry
04-09-2017
Profesorii ne imparte invatatura.
Sper ca ti-am fost de folos.!☺
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Dialog Intre Mine Si Un Prieten Despre Inventiile Care Au Facut Viata Mai Usoara.
Vreau Cateva Pareri Trebuie Sa Fac O Compunere Despre Carari Acoperite Cu Fluturi Va Rogggg :(
Hei Ma Poti Ajuta?trebuie Sa Scriu Polinomul Ce Poseda Radacinile 4 Si -11..shtii Ceva De Asta..e Teorema Lui Viete!
Realizeaza Un Text Argumentativ , De 15-30 De Randuri , In Care Sa Iti Exprimi Opinia In Legatura Cu Afirmatia Lui Francois De La Rochefoucauld : " Dragostea ,
Complete The Second Sentence Using the Word In Bold.You Can Use Two To Five Words Including The Word In bold. Do Not Change The Word Given1)The Beach Is Not Cr
Cum Se Calculeaza Aria Cercului Imi Ziceti Si Mie,dati Ex ,si Explicati Va Rogg
Trebuie Sa Fac Fisa De Caracterizare A Personajelor Din "Pasa Hassan" De G. Cosbuc, Precizand:1. Care Este Rolul Atribuit Personajelor In Opera (Rolul Lui Mihai
Care Este Impatritul Lui 9?
Ma Ajuta Cineva La Urmatoarea Problema???o Forta Efectueaza Un Lucru Mecanic De 1000J In Timp De 100s.O Alta Forta Efectueaza Un Lucru Mecanic De 100J In Timp D
Salut....dati-mi Niste Argumente Pro La Afirmatia:e Greu Sa Fii Copil.Sa Fie Si Cu Argumente!!!va Rog Mult