RO Study
👤
BosulVlad
BosulVlad
04-09-2017
Limba română
a fost răspuns
compunere cu tema ce am facut in vacanta
Răspuns :
Аноним
Аноним
04-12-2018
Vacanta aceasta a fost minunata! Am fost la muntele alb si stralucitor dandu-ma cu sania tocmai cumparata de parintii mei. Mi-am facut prieteni noi, am ras si m-am distrat. Vacanta aceasta a fost una dintre cele mai frumoase amintiri!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Varsta Tatalui Este De 4 Ori Mai Mare Decat Varsta Fiului . Aflati Varsta Fiului , Stiind Ca Peste 6 Ani Suma Lor Va Fi De 52 De Ani .
Suma A Doua Numere Este 4,53 ,iar Diferenta Lor Este 1,83.Aflati Numerele . COROANA!!!!! :)
Pe Dreapta D Alegem Un Punct O Și, De Aceeași Parte A Lui O, Luăm Punctele A1, A2, ..., Ak Aparține Lui D (în Această Ordine) Astfel Încât OA1 = 1, A1A2 = 2, A2
3 Corpuri, Obiecte Fără Viața Din Povesti Care Au Însușiri Umane ( Vorbesc, Se Plimba). Ex: Oglinda Din Alba Ca Zăpada.
Numerele De Trei Cifre Ce Au Cifra Zecilor 8 Divizibile Cu 9 Sunt.......
Aflati Ab, Stiind Ca 9 Divide Ab Si A=2+b
Aflati Valotile De Adevar Ale Propozitiilor: (in Desen Sunt 3 Aninmale Crocodil Cal Si Pisica) a)Toate Animalele Reprezintate In Desen Pot Inota. b)Crocodilul P
Folosind Cifrele 2,5 Si 8 O Singura Data,scrieți: a) Cel Mai Mare Număr Natural Nenul Divizibil Cu 5;_____ b) Cel Mai Mare Numar Natural Nenul Divizibil Cu 3;__
Va Rog Am Alergie La Matematica :)
2 Substantive Si Analiza Morfologica Ale Lor