RO Study
👤
ImLord
ImLord
03-09-2017
Matematică
a fost răspuns
ajutati-ma dau coroana si 44 puncte !!!
Răspuns :
XDeDee
XDeDee
03-09-2017
S3 ex 2:A trapez=((B+b)•h)/2
24√2=6√2+2√2•h/2
48√2=8√2•h
h=6
tg D=catetă opusă/ipotenuza=6/ip
tg 45°=1
6/AD=1=>AD=6
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau Coroana!!am Nevoie Cat Mai Repede
7.Alcătuieşte Enunțuri Cu Expresiile Următoare: Ți Se Rupe Inima" ,,om Cu Inima Mare" ,,n-are Inima" *,,râde (plânge) Din Inimă" *,,suferă De Inimă" moare De In
Buna Tuturor! Mă Puteți Ajuta Cu Exercițiul Din Imagine?Vă Rog Am Nevoie Urgent! ❤️Ultimile Trei Vă Rog Dacă Puteți Să Mă Ajutați!
Buna! Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Rezolvarea De Clasa A Saptea Pleaseeee REZOLVARE COMPLETĂ Dau Coroana!
Scrie Toate Numerele Naturale Mai Mici Decât 120 Care Au De Două Ori Cifra 1, Apoi Află Diferenţa Dintre Numărul Cel Mai Mare Şi Numărul Cel Mai Mic.
Ex Asta Vă Rog… Am Nevoie De Rezolvare Completă.. As Vrea Sa Știu Și Formulele Folosite
9. Asociază Fragmentul Din „Five O'clock" De I.L. Caragiale, Cu Un Alt Text Literar Studiat La Clasă sau Citit Ca Lectură Suplimentară, Prezentând, În 50-100 De
17. Suma A Trei Numere Naturale Este 207. Împărțind Primul Număr La Al Doj- Lea Obținem Câtul 3 Şi Restul 5, Iar Împărțind Al Doilea Număr La Al Treilea Număr
Ce Înțelesuri Au Cuvintele Subliniate : Hanul Tatar Era Un Om Nemilos . Cei Doi Au Ajuns La Hanul Lui Moș Martin
4. Exercițiul 14,4 63,8918, 72 Este Rezolvat Corect? Ana: Estimăm Rezultatul: 14,4 Se Rotunjeşte La 10 63,8 Se Rotunjeşte La 60 14,4 63,8 Se Rotunjeşte La 600 D