RO Study
👤
Anonim
Anonim
02-09-2017
Limba română
a fost răspuns
Va rog ajutooooorr!!!
Răspuns :
Kpahj
Kpahj
02-09-2017
Uite aici. Stiu ca nu am scris frumos, dar sper sa intelegi. Daca nu stii cr am scris, spune-mi si iti "traduc" eu.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculând Media Geometrica A Numerelor Reale A=5-2√6 Si B=5+2√6 ,rezultatul Corect Este: A)1;. B)√2;. C)√3;. D)2.
Aratați Că, Pentru Orice Număr Natural Nenul N, Fiecare Dintre Fractiile Următoare Este Reductibilă.
Precizează Valoarea Morfologică Şi Funcţia Sintactică: Ducea Calul La Apă În Fiecare Dimineaţă Şi Mânca Dintr-o Strachină Cu Câinii Din Curtea Lui Taică-său. di
Cu Cât Se Modifică Suma A Două Numere, Dacă Unul Dintre Termeni Se Măreşte Cu 150, Iar Celălalt Se Micşorează Cu 75?
Ajutorwrite Short Answer To The Following Sentences.1.Is The Woman Sitting? Yes,________.2.Is The Cat Running? No,________.3.Is She Sleeping? No,_________.4.Is
4,5•2+rad64 Este....
Exercitiul 24 Va Rog!
Inversul Numărului 12, Scris Sub Formă De Fracție Zecimală, Este Egal Cu:
Explica, In Scris, Ortografia Cuvintelor Subliniate In Urmatorul Fragment: [...] Iar COPIII Inchisera OCHII.
Prin 5 Robinete Fiind Deschise 3 Zile Câte 4 Ore Pe Zi Curg 24000 De Litrii In Câte Zile 3 Robinete Cu Același Debit Fiind Deschise Câte 2 Ore Pe Zi Curg 19200