RO Study
👤
Silvirumania
Silvirumania
01-09-2017
Limba română
a fost răspuns
Ce propozitii sunt cu spic
Răspuns :
Pandacorn16
Pandacorn16
01-09-2017
Acel spic este inalt.
Noi la biologie am invatat de spic.
Ea a vazut un spic.
Answer Link
Iuli666
Iuli666
01-09-2017
Propoziția
Acel spic s-a aurit.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
PP Supermate 49. Se Consideră Paralelogramul ABCD, Cu Punctul E Mijlocul Laturii [AB], Iar DE CB- = {G} Şi Punctul F Simetricul Punctului E Față De B. A) Arătaț
Partea A II-a (30 De Puncte) 9. Redactează O Compunere De 80-100 De Cuvinte, In Care Să Prezinți O Întâmplare La Care A Participat Palos Cel Viteaz (cum Iti Ima
P) 3. În Figura Alăturată Este Reprezentat Pătratul ABCD, Cu AB - 12 Cm. Dacă Punctul M Este Mijlocul Laturii AB, Iar AC DM-UP), Aris Triunghiului APD Este Egal
Valoarea Parametrului Real M Pentru Care Sistemul Admite Si Soluții Diferite De Soluția Banală Este:
Realizati Analiza Sintactica A Urmatoarei Fraze: Nu-mi Place Sa Te Vad Asa De Necajit, Mai Ales Ca, Din Momentul Cand A Fost Concediat, N-a Fost O Zi In Care Sa
Câte Numere De Forma Abc Există, Care Să Îndeplinească Condiţiile A + B = C Şic ≤ 5?
Mă Poate Ajuta Cineva Cu Completarea Acestor Reacții Vă Rog ???
Faceti O Mica Descriere A Companiei In Care Lucrati Sau Doriti Sa Lucrati, Completand Spatiile Din Textul Urmator Cu Termenii Adecvati. We Are A Large Factory S
Folosind Cifrele 5 8. 0 Scrie Toate Numerele Pare Din Doua Cifre Diferite Impare Cu Doua Cifre Diferite
9,10,11 Dau Coroana E Urgent