👤
Paula1000
a fost răspuns

Pls cauza corana repede plssssss

Trebuie sa ți mărturisesc ca și eu în aceasta vacanta, Am fost pe acolo/ La umbra sub un stejar sătui... Și așa cum spune povestea .... ascultai cu rânduiala, / Pe acel motan școlit, sfatos. Dar mi e teama ca, de atâta citit (inclusiv povesti românești) , motanul nostru a început sa le încurce. Haide sa lămurim lucrurile, tăind cun o linie orizontala fragmentele care nu sunt potrivite pentru textul Prâslea cel voinic și merele de aur.

Pls Cauza Corana Repede Plssssss Trebuie Sa Ți Mărturisesc Ca Și Eu În Aceasta Vacanta Am Fost Pe Acolo La Umbra Sub Un Stejar Sătui Și Așa Cum Spune Povestea A class=

Răspuns :

Anaven
Uite povestea este așa împăratul na putut să ia nici un mar fiindcă un zmeu le lua fiecare seară și nici un paznic nu a reușit să stea la pândă prea mult timp fiindcă o ceață o ia dormea pe toți după aceea a venit și rândul celor doi fii care au eșuat tot din cauza ceții după aceea a venit rândul fratelui cel mic care a reușit fiindcă îl ajutați fata cea mai mica dintre surori ( mai pe la sfârșit) el ia adus tatălui sau o tavă cu mere și O cloșcă cu pui de aur
( na împrumutat caleașca de la Cenușăreasa)
( nu se lupta cu trei zmeoaice ci cu 3 zmei)
Și nu era vorba despre soare și luna captivi