RO Study
👤
Teodoradarius
Teodoradarius
31-08-2017
Matematică
a fost răspuns
Cat e 2√2?va rog frumos dau coroană
Răspuns :
Аноним
Аноним
31-08-2017
2√2=√2²·2=√4·2=√8
..................................
Answer Link
Аноним
Аноним
31-08-2017
2√2=√2²·2=√4·2=√8
...................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. De Ce Refuză Aladin Să-i Dea Lampa Pretinsului Său Unchi La Ieșirea Din Peșteră?
Va Rogggg Sunt În Timpul Testului Și Am Nevoie Urgenta De NOTELE GAMEI DO CU TOT CU CARACTERISTICILE EI... Dau Coroana! Va Roog
Se Consideră Numerele Reale A=1(-3 )la Puterea 25 :3 La Puterea 22+2 La Puterea 40:16+5 Si B=(2 Supra 5-1 Supra 7 ):(1 Supra 7+1 Supra 2 - 3 Supra 5):1 Supra 72
2. Precizați Tipul Următorilor Termeni Conform Criteriilor De Clasificare: A. Reşedinţa Județului Hunedoara, Corect, Planeta Pământ, Sirenă, Grupă, Echipă, Cont
Graficul Alăturat Prezintă Rezultatele Obținute De Elevii Claselor A A) Câți Elevi De La Clasele A IV-a Au Participat La Testare? B) Care Este Numărul Elevilor
Privește Imaginile. Realizează O Compunere Dupa Tema Propusă..
Un Text De 7-10 Enunțuri Cu Titlul "Ograda Bunicii". Cu Imagini Auditive Fără Dialog.
Redactează O Compuners At Cares Final & Fie Cat Dat Ons Pout Compute Cand Ferita A Deschis Schil, Noaptes Se Ingemine On Aue Lane Bucures Semn Cu Mina Fetiț
Subiectul I Se Consideră Funcţia F: RR, F(x) = -3x+6 Se Cer: A). Stabiliți Semnul Funcţiei; B). Stabiliți Monotonia Funcţiei; C). Determinați Intersecţia Cu Axe
Vă Dau Coroană Și Mă Abonez La Voi Dacă Mă Ajutați La Ex