RO Study
👤
Sarah33
Sarah33
29-08-2017
Limba română
a fost răspuns
ajutați -mă va rog frumos
Răspuns :
Dbgdhj
Dbgdhj
29-08-2017
R:-Iti place sa calaresti?
J:-Da,foarte mult!
R:-Cum ai devenit jocheu?
J:-De mic visam sa devin un profesionist si mergeam la cursuri de calarit.
R:-Ai un idol?
J:-Nu.
R:-Bine,multumesc,la revedere!
J:-La revedere!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Mate Calculează Si Verifică
E Urgent! Dau 30 De Puncte Și Coroană!!!Fie Un Triunghi Isoscel ABC Cu Baza BC Și Punctele M Pe Segmentul AB, Respectiv N Pe Segmentul AC, Încât AM=AN. Dacă AD⊥
Selecyeaza Din Ultima Strofa Un Cuvant Obtinut Prin Derivare ,respectiv Prin Compunere Si Prin Conversiune:Ce Bine Ca Este Ce Mirare Ca Sunt! Doua Cantece Difer
Transformati În Lungime În Arie Şi În Volum.10 Transformari De Fiecare.Vă Rog
Salut! Am Bucata Asta De Cod Si Nu Inteleg De Ce Nu Merge. Practic, Citeste Un Numar C Care Reprezinta Numarul De Elemente Pe Care Il Va Avea Vectorul A, La Inc
3. Cifoscolioza Este O Boală:a. Restrictivă;b. Obstructivă;c. A Membrelor Inferioare;d. A Membrelor Superioare;e. Centurii Scapulohumerale
Un Paralelipiped Dreptunghic Are Lungimea Egală Cu 4,3 M Lățimea Egală Cu 275 Cm Și Lățimea Egală Cu 4 Dm Volumul Paralelipipedului Este Egal Cu Pătrat Dm3
Care Este Cifra Zecilor Si Cifra Unitatilor?68,25,40,11,79,100
3. Numărul Fetelor Dintr-o Clasă Este 5/6 Din Numărul Băieților. Aflați Câți Băieți Și Câte Fete Sunt În Clasă, Dacă Sunt 22 De Elevi
Scrie Deceniul,secolul Și Mileniul Pentru Anii: 576;1300;1475;2021 VA ROG REPEDE!! DAU COROANA