RO Study
👤
Alehandra4
Alehandra4
27-08-2017
Matematică
a fost răspuns
cat face calculul 6:0,2
Răspuns :
JolieJulie
JolieJulie
27-08-2017
6:0,2=6:12/10=6*10/2=
30
Answer Link
Аноним
Аноним
27-08-2017
6:0,2 = 60:2=30
Sau:
6:0,2 = 6:(2/10) = 6·(10/2) = 6·5 = 30
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
(1P) (3p) 3 A Scrieți Cel Mai Mic Număr Format Din Patru Cifre Distincte, Cu Cifra Sutelor 4. B Determinați Cel Mai Mare Număr Natural Format Din 5 Cifre Distin
|39 Выпишите Из Предложений Имена Существительные С Пропущенными окончаниями Вместе С Теми Словами, От Которых Задаётся Падежный вопрос. Определите Склонение И
Vă Rog O Compunere Despre Toamnă Cu Expresii Frumoase,să Aibă Cel Puțin 15 Substantive . Compunerea Să Aibă 10 Rânduri!! Dau Coroană!!
Alcătuiește Câte Un Enunț Cu Cuvintele Casă Căsuță Căsoaie Și Casnică
Scrie-ti Functia Sintactica Si Valoarea Morfologica A Frazei "Dar Ce Vrei SA FAC ? Sa Plang? EI,nu Mai Pot Sa Plang;am Plans DESTUL Si Mai Rau A Fost.Eu Daca Nu
Am Nevoie De B), Dar Fara Prop 1,2,7,8 Pentru Ca Le-am Facut Deja. DAU COROANA LA RASPUNSURI CORECTE
1.Se Consideră Mulțimile: A = {x| X Este Număr Natural Și 14 ≤ X ≤ 20} B = {y| Y Este Număr Natural Par Și 2 < Y < 16}. Aflați: A∪B, A∩B, A – B. 2. Se Con
Bring Two Arguments And Examples To Support Your Idea. The King Of The Jungle Has One Deadly Predator: Humans. Do You Agree Or Disagree With The Statement? IMI.
5Realizează Un Text Cu Titlul ,,In Parc“ În Care Să Foloseştidialogul.
Am Nevoie Rapid De Aceste Ex