RO Study
👤
Iustina06
Iustina06
22-08-2017
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie urgent! Va multumesc!
Răspuns :
Iakabcristina2
Iakabcristina2
22-08-2017
4x+8-11,75=6,25
4x-3,75=6,25
4x=10
x=2,5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut, Am Nevoie Sa Fac Dintr-o Pagina Cu Informatie A4 Sa Fac Tot Aceasta Informatie Mai Mica A5 Dar Nustiu Cum Sa Iasa Doar O Pagina,ma Ajuta Cineva?
Sunt 18 Apartamene Cu Doua Sau 3 Camere Intr-un Bloc. In Total 42 De Camere .Cate Ap. Cu Doua Camere Sunt In Bloc?
Va Rog Frumos Ajutati-ma Si Pe Mine! Carui Gen Literar Apartine Poezia "Floriile" De Vasile Alecsandri???Am Pus Mai Jos Poezia! Iata Zile-ncalzitoareDupa Aspre
Alcatuiti O Problema Dupa Exercitiul: (1230-230)x25+1375:25.
Într-un Atelier Se Fac Bratari Din Margele Colorate.Daca Pentru O Bratara Se Folosesc 9margele ,cate Bratari Sa Pot Face Din 909 Margele? Cate Margele Sunt Nec
Urgent !! Va Rog !!! O Scrisoare De Craciun Pentru Bunica Si Bunicul.....Urgent !!!!!!!
Care A Fost Motivatia Lui Hitler Pentru Semnarea Acestui Trata De Neagresiune?
Un Tren Sosește În Gara Focșani La Linia 3 Când Ceasul Arată Ora 10 Și 8 Min. Staționează 4 Minute Și Apoi Pleacă Spre București. Drumul Până La Destinație Dure
Suma A Două Numere Întregi Este –124, Iar Raportul Lor Este 1-3. Aflaţi Numerele.
Scrieti Un Program C, Care Genereaza Un Numar Natural N<=100, Dupa Care Citeste N Numere Reale. Afisati Media Aritmetica A Celor N Numere. Cum Generez N-ul?