RO Study
👤
Ali7yt6rd
Ali7yt6rd
21-08-2017
Matematică
a fost răspuns
ex 17 si 18 . va rog repede
Răspuns :
Unicorn0411
Unicorn0411
21-08-2017
si mai am o poza... asteapta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Nr. A,b,c Este 980.Care Este B Daca A Este 8 Iar C Este De 3 Ori Mai Mare Ca A?
Intr-o Librarie Sunt Carti Romanesti Si Straine. Daca Diferenta Dintre Numarul Lor Reprezinta Doua Treimi Din Cartile Romanesti, Afla Cate Carti Sunt Romanesti
Referat Despre "Motive Si Simboluri Traditionale Romanesti" Am Nevoie Urgenta De El, E Pt Maine, Va Rog
Complete The Comprisons Using The Adjectives In Brackets.1.Windsurfing Is ... Than Waterskiing.(exciting)2.Which Is ... City In Your Country ? (beautiful)3.His
Intr-n Trapez Abcd Diagonala AC E Perpendiculara Pe Latura BC. Baza Mare AB=10 Baza Mica CD=6.Calculati Aria Si Perimetrul Trapezului
//Un Mesaj Al Plantelor.FOLOSIȚI TEXTE,IMAGINI,SIMBOLURI,DESENE PENTRU A ILUSTRRA ACEST MESAJplizzz,,îmi Trebuie Urgent,,până Diseară Maxim....merci..
Pt. Incalzirea Unei Locuinte O Familie Are Doua Alternative De Conbustibili,lemne Sau Petrol.Spatiul De Depozitare Este Limitat Care Dintre Cei Doi Combustibili
Să Se Determine Funcţia De gradul Al Doilea Al Cărei Grafic Trece Prin Punctele A(1,-8), B(-1,-10) Şi Taie axa Yy’ În C(0,-10).
Găsiți Predicatele Și Apoi Si Subiectele din Următoarele Enunțuri . Indicați Prin Ce Parte De Vorbire Este Exprimat Fiecare Subiect .1. Trenul Își Urmează d
Imi Spuneti Si Mie Niste Subiecte De Compunere Descriptiva?