RO Study
👤
Mihaelam773
Mihaelam773
20-03-2014
Matematică
a fost răspuns
5(3x-1)+4(2x-7)=5(4x-1)-4
Răspuns :
Аноним
Аноним
20-03-2014
15x-5+8x-28=20x-5-4
15x-8x+5-28=20x-5-4
7x+5-28=20x-5-4 - faci tu calculul de aci :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Poftim A Poftim Striga Părintele Înfuriat Apoi Și Aruncă Ochii Pe Masă Și Se Supără Și Mai Rău Până Și Cărțile Mele Au Vârfuri Repede Cu O Mișcare Iute Ființa S
8. Consideri Că Atitudinea Naratorului Faţă De Peştele Servit La Cină Ar Fi Fost Diferită Dacă Nu Se implica In Pregătirea Sa? Justifică-ţi Răspunsul, In 50-80
Se Consideră Funcția F:R-R, F(x)=-4x+4 a) Determină Coordonatele Punctului De Pe Reprezentarea Grafică A Funcției F Care Are Abscisa Egala Cu Dublul Ordonatei.
Scrieti O Compunere Cu Titlul "imi Pasa De Terra Casa Mea"să Aibă Cel Puțin 200 De Cuvintedau Coroana!!!
2 Установите Соответствие Между Словом И Его Лексическим Значением.Скажите, Какие Слова И Их Лексические Значения Вам Былинеизвестны. Составьте С Ними Предложен
Suma A Trei Numere Naturale Consecutive Este Un Număr Impar Cel Mai Mare Dintre Ele Este Par Sau Impar
81. Intr-un Album Numarul De Fotografii S-a Micsorat Cu 50 %. Cu Cat Trebuie Acum Sa Se mareasca Pentru A Reveni La Numarul Initial? Dau Corona
Cele Trei Învelișuri Ale Globului Ocular Al Mamiferelor Sunt: ................, ................ Și Retina.
Realizeaza Un Text De 8 - 10 Randuri In Care Sa Explici De Ce Autoritatile , Cat Si Cetatenii Trebuie Sa Respecte Drepturile Omului.Va Rog Frumos Ajutor !!!!
Poftim A Poftim Striga Părintele Înfuriat Apoi Și Aruncă Ochii Pe Masă Și Se Supără Și Mai Rău Până Și Cărțile Mele Au Vârfuri Repede Cu O Mișcare Iute Ființa S