RO Study
👤
Eriknastase
Eriknastase
18-08-2017
Matematică
a fost răspuns
Ajutorrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!
Răspuns :
PisicuțaKate
PisicuțaKate
18-08-2017
daca nu e cald e frig
leul este regele animalelor
nucii traiesc in zona de deal
porumbul este o.... si il culegem vara sau toamna
crin
izmă
lalea
(nu mai stiu sorry)
sper ca te am ajutat :*
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
După Modelul Cărții Faptelor Apostolilor Realizați Pe Echipe O Carte A Faptelor Bune. Stabiliți O Listă A Acestora Pe Care Vă Propuneți Să Le Realizați În Următ
Scrisoare Scrisă De Burebista Către Slugidauu Coroanaaa Pls Repede Dau 30 Puncte
Trece La Toate Timpulire La Modu Indicativ Si Persoane La Modul Imperativ A Verbului A Munci A Canta A Primi A Oferi A Inchide. Va Rog Sa Imi Raspunda Cineva R
Am Nevoie De Un Text Despre Orice Nu Contează Să Aibă 6/7 Numerale Colective. Urgent! Mulțumesc Mult!
Să Se Determine Toate Numerele Naturale N, De Două Cifre, Pentru Care E(n) Se Divide Cu 7.
Restul Unei Impartiti Este 65,iar Impartitotul Este Un Numar Scris Cu Doua Cifre,avand Cifra Unitatilor 6
URGENT!!!!DAU COROANĂ LA UN RĂSPUNS BUN!!!!!!Observă Imaginea. Ce Procese Sunt Reprezentate? Găsește O Asemănare Şi O Deosebire Intre Ele.
Ex 2 Va Rog Repede Dau Coroana
3. Completați Schema Urmatoare Cu Tipurile De Gameți Produşi De Organismele Parentale: AABB X Aabb
A) Desenez O Dreaptă D Și Marcați Două Puncte, M Și N, Fiecare Pe O Parte A Dreptei. b) Construiți Punctele R Și S Astfel Încât Dreapta D Să Fie Mediatoarea Se