RO Study
👤
Eduardbutaru
Eduardbutaru
17-08-2017
Limba română
a fost răspuns
Ce inseamna sa-i carecterizezi
Răspuns :
Аноним
Аноним
17-08-2017
Sa ii descrii asa cum se desprind ei din text.
Answer Link
Marinalin219otswaj
Marinalin219otswaj
17-08-2017
Inseamna sa spui cate ceva despre ei in sensul de:stare,cum arata,ce fel de voce are....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hey Cina Ma Ajuta Un Eseu Pro Si Contra Mancari Gatite Acasa Va Rog Ajutatimaaaaaaa
Descompuneti In Factori: A) (x+1) Totul La A Doua-9; B) (x+2)totul La A Doua -25; C) (x-3) Totul La A Doua -4; D) (x-5) Totul La A Doua -16; E) (y-2) Totul La A
Ma Ajutati Va Rog Cu Aceste Probleme? 4.Descrieti Fazele Prin Care O Padure Se Poate Transforma Ipotetic Intr-un Desert. 6.Pelicanul Consuma Mari Cantitati De
Afla Citul Fiecarei Împărțiri 12 Si 4 ,16 Si 8 ,21 Si 3
Cum De Poate Încheia O Copmunere Despre Vară. Dar Să Nu Se Tremine În ,,În Concluzie, Sau ,,În Final,, ⭐:)
Vreau Si Eu Ideile Principale Din Baltagul De Mihail Sadoveanu...Va Rog!!!
Dau 32 De Pcte Dacă Mă Ajutati La Următorul Exercițiu Va Rog Deja Am Un 4 Si Mâine Mă Ascultă Plzzz Repede Compelete Each Sentence With One Of The Nouns Witch Y
Transformati Substantivele De La Urmatoarele Adjective.... Frumos,Gros,Rau, Matasos,suparat, Cald
Cât Primeşte În Medie Un Arhitect?
Fractii!! Un Fermier A Arat In Prima Zi 2supra 6 Din Terenul Sau , A Doua Zi 1supra 6 Din Suprafata , Iar A Treia Zi Restul De 21 Hectare . Ce Suprafat Are