RO Study
👤
Anonim
Anonim
14-08-2017
Limba română
a fost răspuns
Plssssssssssssssssssss
Răspuns :
Pepsicola1
Pepsicola1
14-08-2017
gata..... . ...........
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Roooog Mult .Suma A Trei Numere Natural Este Egala Cu 2154.primul Numar Este De Doua Ori Mai Mare Decat Al Doilea.Stiind Ca Al Treilea Numar Este Mai Mare C
Prisma Hexagonala Regulata: Latura=3 Inaltimea=1 Aria Bazei=? Aria Laterala=? Aria Totala =? Volumul=?
Care Este Numarul De Moli De Atomi De Fier , Continuti Intr-un Cub Cu Latura De 3 M. Densitatea Fierului : 7800kg/ [tex] M^{3} [/tex]
1. Aflați Accelerația A Cu Care Este Ridicat Vertical Un Corp Tras De Un Fir Ideal (fir Inextensibil de Masă Neglijabilă), Dacă Tensiunea Din Fir Este De 5 Ori
Buna Seara Puteti Sa Mi Spuneti Cu Cine Este = Radical Din A Patrat? Nu Sunt Sigur Daca Este Egal Cu |a| !
Dupa Ce A Vandut 384 Kg De Cirese , Iar 164 Kg Le-a Donat Unei Gradinite , Un Producator Observa Ca Iau Mai Ramas 270 Kg De Cirese .Cate Kg A Recoltat Producato
Va Rog Ajutatima! (Asta E Cerinta ) Citiți Răspunsul La Interviul Următor Și Scrie Întrebărito Complete The Interview In Your Notebooks.R:Kate,tou And Alice Are
Aratati Ca [tex] 3^{33}+ 4^{33}+ 5^{33}< 6^{33} [/tex], Va Rog De Clasa A VI-a.
Vreau Si Eu Un Dialog Intre Un Vanzator Si Un Cumparator Cerandu-i Alimente in Limba Franceza Si Daca Sunte-ti Draguti Sa-mi Da-ti Si In Romana :*
Carcterizarea Lui Toma Alimos + Definitia Baladei Populare Si Termeni Cum Ar Fi Personificarea , Epitet ( Sa Nu Fie Dupa Net )