RO Study
👤
Hgghvu
Hgghvu
10-08-2017
Limba română
a fost răspuns
cine ma poate ajuta cat se poate de repede
Răspuns :
Crisstina14Criss
Crisstina14Criss
10-08-2017
albastre -adjectiv
licurind - verb
curg -verb
să serbeze -verb
Feti-frumoși -adjectiv sunstantival
Mai mult nu pot sa fac deoarece nu am textul și fără nu pot .
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4 Grupe De Viețuitoare Importanță Angiospermele Sunt Sursă De Hrană Și De Oxigen Pentru Alte Organisme. Rădăcinile Plantelor Lemnoase Împiedică Eroziunea Solulu
Transcrie Pronumele Şi Adjectivele Pronominale Demonstrative Identificate in Textele Următoare, Ținând Cont De Felul Lor: a) Scrisoarea D-nei Zerlendi Pomenea Î
Cine Ma Poate Ajuta ?
11. Alege Varianta Corectă De Răspuns. Cuvântul ,,un" Este Numeral Cardinal În Enunțul: A. Am Tăiat Un Copac Din Grădina Bunicului. B. Pădurarul A Plantat Un B
Efectuează Exercițiile De Mai Jos Pentru A Afla Câți Lei Are În Pușculiță Fiecare Copil Apoi Completează Tabelul De Mai Jos Pe Caiet În Ordinea Descrescătoare A
Exercițiul Este De Clasa A III A Dau Coroana Si 50 De Puncte
Povesteste Cartea Heidi !dau Coronita !e Forte URGENTTTTTT !!!!!
Ajutor La Problema Abcd Trapez Unghiul A Are 38 De Grade Si Unghiul B Are 51 De Grade Sa Se Afile Unghiul C Si D
9. O Bara Cu Greutatea Neglijabila Se Sprijina In A Si B Pe Doua Suporturi (fig. 8.43). La Extremitatea C A Barei Se Suspenda O Sarcina G= 500 N. Sa Se Calculez
În Două Cosuri Sunt 21 De Mere. În Al Doilea Cos Sunt De 2 Ori Mai Multe Mere. Câte Mere Sunt În Fiecare Cos? Reprezentare Grafică: Rezolvare