RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-08-2017
Matematică
a fost răspuns
Scrieți descompunerea în factori pentru expresia:
Răspuns :
Alexandravert
Alexandravert
09-08-2017
4x^2+7x+3=4x^2+4x+3x+3
=4x(x+1)+3(x+1)=
=(x+1)(4x+3)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie A Un Numar Prim Si N Un Numar Natural Nenul . Determinati A Si N Daca Verifica Relatia : A^2×n-4=3(4+4^2+4^3+...+4^2019)
Prețul Unui Stilou Este De 180 RON La Care Se Adaugă TVA  De 20 La Sută Și Un Adaos Comercial De 10 La Sută Cat Va Costa Acela O Când Va Fi Pus La Vânzare
Salut! As Dori Dacă Se Poate Un Referat Cu Titlul,, Ecosisteme Antropizate''Dau Coarana! Referatul Să Fie De Maxim Două Pagini Caiet Mic
Cat Este 80% Din 4,65 Si 20% Din 7,92?
AdminVara Aceasta Am Plantat Cu Bunica Un Nuc De Un An, Care Are 25 Cm. Mi-a Spus Că El Va Creştein Fiecare An De Două Ori Mai Mult Decat In Anul Anterior. Sunt
6 Completează Spațiile Punctate: Musca De Casă Își Poate Depune Ouăle Pe ...., Astfel Acestea Devenind O Sursă De..... In Parcuri Se Fac Stropiri Cu Substante c
Aveti Idee Daca Minunea De R.J. Palacio Este Text Literar??
A = 1 + 2 + 3 + ... + 24 +13 * 25.
VA ROG UITATI-VA IN IMAGINE !!! 34. In Triunghiul Dreptunghic ABC, KA = 90°, Se Construieşte AD I BC, DE (BC). Fie Mşi N Simetricelepunctului D Față De Laturile
Poate Sa Îmi Zică Cineva Va Rog O Lecție De Viata Sau O Învățătură Desprinsa Din Romanul Tom Sawyer Și Câte Doua Trăsături Ale Personajelor.