RO Study
👤
Iphoneul
Iphoneul
14-12-2014
Informatică
a fost răspuns
cat inseamna 99 de euro????
Răspuns :
Catalin3
Catalin3
14-12-2014
patru miloane si 30 de lei
Answer Link
ValyRemus
ValyRemus
14-12-2014
In lei, inmultesti valoarea euro din acea zi (4.4 in general) cu 99...
Obtii daca generalizezi 435 lei
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutati-ma Va Rog Cu Acest Exercitiu, Eu Am Uitat Semnele. Determinati Urmatoarele Multimi: a) D10 П M5 = {….} ; B) D12 П M6 = {….} ; C) D20
Care Este Cel Mai Mic Numar Natural Nenul Care Impartit La 15, 12, Respectiv 20, Dar Restul 10?
Intr-o Clasa, Daca Se Aseaza Cate 2 Elevi in Banca Raman 3 Elevi In Picioare, Iar Daca Se Aseaza Cate 3 Elevi In Banca Raman 3 Banci Libere.Cati Elevi Sunt In A
Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Nenul,pe Care Dacal Impartim La 7 Obtinem Catul Egal Cu Restul. Va Rog Mult
Blocul Imens De Gheata Are Un Volum De 80000 M³.daca Densitatea Gheti Este De 900 Kg/m³ Calculati Ce Greutate (in Tone ) Are Ghetaru De La Scarisoaram=V·p⇒
Bunaa! Cine Imi Poate Face Rezumatul Scurt La "Prostia Omeneasca" De Ion Creanga?E Pt. Sora Mea De Clasa A V-a!!
Aflati Numarul Natural Y Stiind Ca 2|43y Si 2y Divizibil Cu 5.Rezolvarea Completa Va Rog
Calculati Operatia:(√3,24-8×√0,25):(-0,01) =???
Intr-un Acvariu De Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunnile 50cm,40cm,30cm Sunt 32 Litri De Apa.Sa Se Determine Inaltimea Apei In Acest Acvarium
Ce Au Fiecare? Norii,geamurile,ramurile