RO Study
👤
Mnktt
Mnktt
08-08-2017
Matematică
a fost răspuns
ex 10 vă roooooooooog
Răspuns :
Allalalaalal
Allalalaalal
08-08-2017
Sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati:a. 8: (2 Supra 5 Totul La A 2 ) + 13 Supra 7 : 13 Supra 14b.4 Supra 5 × )1 Supra 2 - 1 Supra 3) × 9 Supra 4
Gaseste Un Text Cuv Cu Sens Opus Fata De Acestea Luminos,urita,batrinete,intunecind,mic, Aproape,fericita,negru
Construiti Enunturi In Care Formele Neaccentuate '' Ma'', ''te'', ''imi'', ''iti'' Sa Fie Pe Rand Pronume Personal Si Pronume Reflexiv.
1) Amplificati Cu Numarul Natural ,,n,, Nenul Fractiile: 3/4 , 7/2, A/b , 3a/7b , A+1/b+3 , A+b/x+y .2) Aflati Cu Ce Numere Trebuie Amplificata Fiecare Dintre U
Ma Gandesc La Un Nr. . Il Micsorez De 7 Ori , Adaug Dublul Nr. 3 Si Obtin 14 . La Ce Nr . Mam Candit ?
Vreau Si Eu Traducerea La Acest Text Repede Va Rog Sa Fie BINE TRADUS ESTE PENTRU NOTA!!!" On The Eve Of The Wedding , A Daek Figure Goes Into Jane's Room And T
In Ce Directie Te Vei Deplasa De La Orasul Alexandria Spre Orasul Libreville???
Folosește În Scurte Enunțuri, La Cazurile Date, Pronumele De Politețe Indicate :Dumneata : - Acuzativ - Dativ Domnia Voastră : - Genitiv
Traduceti Acest Text:FARA GOOGLE TRANSLATE!!!papa:oh! Le Bel Arbre!mais Ce Sera Une Belle Tentation... J^en Sais Un Qui...Claire:mais,qu^est Qui Se Passe? Il Y
1. Afla Catul A:b Daca:a=(12+12):6+12:(12-10),iarb=11+10:(11-6:6)-102. Spune Ce Greseli S-au Facut In Urmatoarele Rezolvari Si Apoi Rezolva Corect .A.9+1:1+9=10