RO Study
👤
Anonim
Anonim
07-08-2017
Limba română
a fost răspuns
Va rogggg , m- am blocat aici.
Răspuns :
Ioanabianca04
Ioanabianca04
07-08-2017
Orice calatorie reprezinta simbolic o metoda de cunoastere prin care fiinta umana se initiaza in tainele lumii.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Este 48. Daca Din Fiecare Se Scade Acelasi Numar, Se Obtin Numerelor 5, 6, 7,. Care Sunt Numerele? Eu Am 20 De Ani, Iar Peste 10 Ani Vârsta
Conjuga Verbul "A Spune " La Toate Modurile Si Timpurile !
Rumenind Străvechii Codri Şi Castelul SinguraticŞ-ale Raurilor Ape , Ce Sclipesc Fugind In RopotDe Departe-n Văi Coboara Tănguiosul Glas De Clopot.4)forma Verbu
Explicati De Ce Africa Este Cel Mai Cald Continent De Pe Ter.vAROG AM NEVOIE DE AJUTOR!
Cum Sa Cresti Parameci?
2 (MAI MIC SAU EGAL) DECAT X CARE ESTE MAI MIC SAU EGAL DECAT 10 SI 3X-4 MAI MARE SAU EGALE DECAT 12P.S. PRIMULUI RASPUNS II DAU COROANA
Esplica Folosirea Virgulei In Enuntul: Mai,pasaruica ,tu Ai Vazut Ce-a Iesit Din Oul Pe Care L-ai Clocit Azi-noapte ? Vreau Rezolvare Ungent Va Rog ?
Scrie Fiecare Număr Dat,ca Produs Al Lui10 Cu Un Alt Nr:40,90,10,30,70,80
Trebue Sa Construesc Un Epitet O Comparatie Si O Personificace Cu Substantivul ''bogatie,, Incadrindule In Cite Un Enunt
Aflati Produsul Nr A,b,c Stiind Ca A=182,B Este Cu 82 Mai Mic Decat A Iar C Este Jumatatea Lui B. Va rog Spunetimi Cum Se Face Am Uitat