RO Study
👤
Stefayacamelya
Stefayacamelya
07-08-2017
Limba română
a fost răspuns
Dau corana!Multumesc anticipat!
Răspuns :
Lita1
Lita1
07-08-2017
eu asa am facut sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
- Scrie Bileţele Adresate Prietenului Tău,prin Care Să Îi Transmiți Diverse Mesaje:a) Îi Mulțumești Că Te-a Ajutat;b) Îl Inviți La Teatru;c) Îl Feliciți Pentru
Daca Latura Unui Patrat Se Mărește De Trei Ori, Atunci Aria Sa Se Mărește De:A= 9 Ori B= 6 Ori C= 4 Ori D = 3 Ori
Părţile De Propoziţiesubiectele Cudonia.c. Oana UFa Vede Frunzelcad Cu Zgomotse,truadăugând Părti Sesulex. 1;2;3Incercuiește Literelea. Copiii Aleargă.colorate.
Salutare Va Rog Frumos,sa Fie Scris Explicicat Totul Daca Se Poate,fara Sa Fie Scris Cum Trebue De Facut,doar Rezolvarile
Numește Doua Evenimente Care Evidențiază Mișcarea De Eliberare A Populației Din Țările De Jos Va Roggggg E Urgentttt
Cati Ani Avea Beetowen Cand A Compus Simfonia A IV-a
Completați Spațiile:1. Suprafața De Pe Care Un Râu Își Adună Apele Se Numește........ .2.Bucățile Desprinse Din Calota Glaciară Care Plutesc Pe Apele Oceanice D
2. Media Aritmetica A Numerelor 4; 13 Si 31 Este: A) 16; B) 48; C) 24; D) 44; Va Rog Frumos Ajutati-ma! Nu Vreau Direct Raspunsul! Vreau Explicat! Dau COR
Va Rog Mult Ajutati-ma. Chiar Nu Inteleg. Dau Coroana. Va Rog!!
Scrie:a) Trei Fracții Egale Cu 4/4b) Toate Fracţiile Subunitare Cu Numitorul 5;C) Toate Fracțiile Subunitare Cu Numitorul Mai Mare Decît 1 Și Mai Mic Decât 4.