RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-08-2017
Franceza
a fost răspuns
dau coroana la cel mai bun raspuns
Răspuns :
Mep
Mep
06-08-2017
1.taie prima,a doua si ultima propozitie
2. -
+
-
+
restul nu stiu
3.livre
table
la asta trebuie sa desenezi o guma de sters
cahier
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. A) Alege Forma Corectă A Verbelor Pentru Propozițiile De Mai JosDan Concură/concurează La O Întrecere De Schi. Colegii Mei Manifestă/manifesteazăinteres Pent
3/138 Alege Varianta Corectă:● Poezia Are Trei: A) Distihuri; B) Terține; C) Catrene.● Rima Versurilor Este: A) Împerecheată; B) Încrucișată; C) Îmbrățișată.●
RSARE E3. Fie Funcția F: R→ R, −3x+4, XE —00, xe 23, 2 f(x)=2, X3.2 xe 3x–4, Xe (2, +a) 23 a) Să Se Determine Intervalele De Mono- tonie Ale Funcției F. b) Să S
AJUTAȚI-MĂ VĂ ROGG!Deci:Completează Cu Adjectivul Potrivit Fiecare Definiții: 1:E Bine Să Faci Daruri,să Fii Generos, Mărinimos .[trebuie Să Fie De 6 Litere]
Am Nev Rapid A Si B
Trigonometrie: Aratati Ca Triunghiul ABC Este Dreptunghic Sau Isoscel Daca Unghiurile Sale Verifica Relatia:
I. Bifează, În Tabelul De Mai Jos, Căsuţa Potrivită Pentru A Arăta Cărui Text Ii Corespunde Fiecaredintre Afirmaţiile Din Stânga.ABTEXTTEXTCAMBELEABTEXTEDNICIUN
- 11. Unghiul A Al Triunghiului Isoscel ABC Are Măsura Egală Cu 120°. Punctele M Și Naparţin Dreptelor BC Și, Respectiv, AB, Astfel Încât AM Și CN Sunt Înălțimi
Scrie Unitatea De Măsură Potrivite
Cum Se Rezolvă Clasa 2