RO Study
👤
Smarandadelina
Smarandadelina
04-08-2017
Matematică
a fost răspuns
Calculati 3^3^3^3:3^3^5^5=
Răspuns :
Rayzen
Rayzen
04-08-2017
[tex]\displaystyle \\ {{3^\big{3}}^\big3}^\big3: {{3^\big{3}}^\big5}^\big5 = 3^{{\big3^\big3}^\big3 - {\big3^\big5}^\big5} [/tex]
Nu prea ai ce sa ii mai faci de aici..
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cu 20 Litri De Lapte Se Umple 10 Sticle Identice. Câți Litri De Lapte Încap Într-o Sticlă?
Ajutatima Va Rog Dau Coroana
Care Este Descazutul Numerelor
Datimi Prin Metoda Algevrica Următoarea Problema:) In Doua Butoaie Sunt 10.400 De Litri De Vin , In Al ||-le-a Butoi Fiind Cu Patru Mai Mulți Litri . Că
Ce Figura De Stil Este Folosita In Realizarea Personajelor Din Poezia "Pestele Si Pescarul" ?
Irina Si Mihai Mananca 20 Bomboane Dintr-o Cutie.Irina Mananca Jumatate Din Ele, Iar Mihai 2 Sferturi.Cate Bomboane Mananca Fiecare Copil?
Redactati Un Text Cu Titlul ,,,,,vine Vacanta Mare,,,,, , Folosind Cel Putin 4 Complemente Circumstanțiale
Aflati Toate Solutiile Intregi Ale Sistemului De Inecuatii 2x+5≤11 4-3x<2x+9 (rezolvarea Va Rog)
Rezumati Textul In Limita De 50-60 De Cuvinte M-am Născut Aici, N-am Lipsit Niciodată Mult Timp, M-am Străduit, În Măsura Putințelor mele, Să O Readuc Astăzi L
Varsta Tatalui Este De 5 Ori Cat Jumatatea Fiilor Sai Gemeni.cati Ani Are Fiecare Daca Inmpreuna Au 49 De Ani