RO Study
👤
ElyTheo2005
ElyTheo2005
04-08-2017
Limba română
a fost răspuns
Cuvantul soare contine o semivocala
Răspuns :
ShawnPeterRaulMendes
ShawnPeterRaulMendes
04-08-2017
Da , acest cuvant contine o semivocala si aceea este ,,o'' , ea face parte din diftongul ,,oa''.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
FIŞĂ DE LUCRU1. Rescrieți Următoarele Enunturi, Corectând Greşelile, Indiferent De Natura Lor:a) Unul Dintre Tablourile Care M-au Impresionat A Fost Vândut Ieri
Ma Puteți Ajuta?am Mare Nevoie De Ajutor.
1.când Au Început Să Fie Colonizate Tărâmurile Mării Negre??2.ce Colonii Au Fost Înființate ( Vezi Pe Harta)3.descrie Relațiile Din Coloniști Și Băștinași .4.ex
Compune Un Text În Care Să-ți Prezinți Localitatea Natală Regiunea Din Care Faci Parte Și Pui Ceea Ce Este În Cadre Țări Sudează În Acest Scop Planul Localități
Partea 6!!!ATENȚIE MARE!!!vreau Tot Ajutorul Vostru,serios Vorbesc Si Chiar Am Nevoie,o Sa Va Dau Câte 5 Stele Și O Să Vă Pun Acolo Ca Ii Cel Mai Bun Răspuns,da
Produs Numerelor 2, 3 Și 8, Scade Triplul Numărului 9. Scrie Rezultatul Subforma Unui Produs De Doi Factori.Cu Cât Este Mai Mare Produsul Numerelor 4, 2 Și 7 Fa
Doua Corpuri Se Deplaseaza Dupa Legile De Miscare X1=2+2t-4t^2 Respectiv X2=2+2t+t^2/2. In Ce Moment(t) Vitezele Celor 2 Corpuri Sunt Egale?
Propoziție Cu Get On
Numărul4Dublul.....Triplul......
Un Proiect Cu Tema:îmi Aleg Profesia De...argumentează 4-5 Enunțuri ,de Ce Ai Ales Aceasta Meserie? Formulează Propriile Intenții Pentru Următorii 3-5 Ani,reali