RO Study
👤
Andi06
Andi06
04-08-2017
Istorie
a fost răspuns
Ce a facut Alexandru cel Mare?Pentru poporul sau ?
Răspuns :
Аноним
Аноним
04-08-2017
-mari cuceriri
- a facut dintr-o tara un imperiu
-aveau arme foarte puternice
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma Trei Numere Este 420 Dacă Scădem Același Număr Din Fiecare Număr Numerele Nu Obținute Vor Fi 107 108 Și 109 Care Sunt Numerele. Cu Segmente Clasa A 3 A
7 P 8. A) Explică De Ce Cuvintele Vânt Şi Mărţişor Sunt Scrise Cu Literă Inițială Mare.
Vă Dau Coroană Și Mă Abonez La Voi Dacă Mă Ajutați La Ex
5 Complete The Sentence With Have Been Or Have Gone. a Two Scientists From A Laboratory In Oxford A Have Gone To Antarctica, And Will Stay There for Three Month
Precizează Valoarea Morfologică,funcția Sintactică Și Cazul Cuvintelor Subliniate : Compunerea Dumitale Este Buna ; Colegul Meu Are Ghiozdanul În Bancă; L-am În
Ei, Cu 5 437 Kg Cantitatea De Roşii. Întreaga Cantitate Se Transportǎ • Câte Kg S-au Transportat Într-un Camion? • Scrie Expresia Numerică A Rezolvării Problem
La O Bibliotecă S-au Adus 280 De Cărți. Dintre Acestea 3 Pe 7, Sunt De Romana Și 2 Pe 5 Sunt De Poezii , Afla Cărțile De Povesti . DAU COROANA RAPIDDDD VA ROG
2. Care Sunt Etapele Parcurse De Statul Roman? Menționați Câte O Cauză Pentru Fiecare Din Etape Și Precizați Câte Un Fapt Istoric Important Din Etapă.3. Numiți
In Secvența:,,A Rămas Așezată Unde Am Pus-o". Ce Fel De Verb Este A Ramas?
O Carte Are 102 Pagini De Câte Ori S-a Folosit Cifra Unu Pentru Numerotarea Paginilor Cărții?