RO Study
👤
Noyca
Noyca
03-08-2017
Matematică
a fost răspuns
Va rog mult ex 14 dau coroana !!!
Răspuns :
Bulgarupatricia
Bulgarupatricia
03-08-2017
X este p.p. pt ca este scris ca ceva la puterea a doua
Y =5*(3^2002 -3^2001 -3^2000)
Y=5*3^2000 ( 9-3-1)
Y=5*5*3^2000
Y=(5*3^1000)^2 =>Y este p.p. pt ca este un nr la a doua
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Lățimea Unui Lot De Formă Dreptunghiulară Este Cu 15 M Mai Mică Decît Lungimea Lui,iar Perimetrul Lotului Este De 126 M.Aflați Dimensiunile Lotului. AJUTAȚI-MĂ
Numeste Cu Trimitere La Imagine Evenimentul Prezent In Caricatura.Explica O Consecinta A Evenimentei Din SUA Inscriptia:vrem Locuri
Custruesti Un Segmet Orizotal Cu Lugimea De 3cm Apoi A Un Egment Vertical, Cu2cm Mai Scurt. B Un Segmet Oblic,de2ori Mai Lung.
Propozitii Cu Cuvintul A Rade Pe Ascuns Sau A Chicoti
Vreau Si Eu Rezolvarea La Aceste 2 Problem Please: Rau Adanc De 5,75 M stalpi De Beton Care Au Patruns 6 M In Pamant Si Ms-au Inaltat Deasupra Apei 18 M ce Ina
Elaboreaza Un Text Coerent De 10 Rinduri In Care Iti Exprimi Punctul De Vedere Asupra Necesitati Prieteniei Unui Om Adaugind 3 Argumente VA Rog Mai Repede Imi T
Träumst Du Auch Gern?wie Sieht Deine Traumwoche Aus? ,,Am Montag...'' ....,weil Ich Ins Café Internet Gehe." ,,Am Samstag... ...,weil..." ,,...lerne Ich N
Problema Cu Imultire Si Adunare.
Din Trei Lazi Mari Sau Vandut Cantitati Egale De Portocale, Dupa Care In Prima Au Ramas 22 Kg , In A Doua 28 Kg,iar In A Treia Jumatate Din Cantitatile Ramase I
Daca. X Patrat+y Patrat =58 Si X-y=4 Calculati X+y. Ajutor Dau Coroana