RO Study
👤
51819161
51819161
03-08-2017
Limba română
a fost răspuns
am nevoie de o propozitie cu ''faradelegi''
Răspuns :
Dariusaxl
Dariusaxl
03-08-2017
Infractorii comit multe fărădelegi.
Answer Link
Аноним
Аноним
03-08-2017
Tu ai furat aceasta cupa de aur faradelege.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compunere In Care Sa Iti Exprimi Opinia Despre Mesajul Textului "fluture,tu"de Tudor Arghezi
Un Triunghi Dreptunghic Are Proiectiile Catetelor Pe Ipotenuza De 5cm Si 20 De Cm. Inaltimea Triunghiului Corespunzatoarei Ipotenuzei Este Egala Cu...cm. Vreau
Scrie Toate Numerele Naturale Impare Scrise Cu 4 Cifre Distncte Care Au Cifra Secilor 7 Si Suma Cifrelor 11.
Am Nevoie De O Traducere Cat Mai Exacta. "Gallia Est Omnis Divisa In Partes Tres Quarum Uman Incolunt Belgae , Aliam Aquitani , Tertiam Qui Isporum Lingua Celta
1) Comparatia Nr 1 Supra √2 Si 1 Supra √3 2) Determinati O Solutie Numar Natural A Inecuatiei 3x-5 Mai Mic De Cat 03) Determinati Aria Totala A Unui Con Circula
Ioana Avea10 Baloane Rosii Galbene Si Verzi. Din Neatentie Sparge 4 .ce Culori Pot Avea Baloanele Ramase ?
Daca Se Poate Sa Ma Ajute Si Pe Mine Cineva :)
Trapezul Isoscel ABCD ( AB II CD ) Are AB = 24 Cm. CD = 16 Cm. si AD = BC = 8 Cm.Calculati Aria Trapezului
Formati Enunturi In Care Substantivul Voinici Sa Fie Insotit De prepozitiile Despre,inaintea Si Aidoma .precizati Cazul Substantivului dat,in Fiecare Propozit
Un Text Argumentativ Despre "Importanta Calatoriilor In Formarea Personalitati Tinerilor" Puteti Sa Imi Da-ti Si Mie, Dar In Afara De Cel Care Este Pe Site?