RO Study
👤
Bubulina154
Bubulina154
31-07-2017
Chimie
a fost răspuns
ex 85 plss vaaa roog!!!
Răspuns :
Bunicaluiandrei
Bunicaluiandrei
31-07-2017
CH2=C(CH3)-CH3 + Cl2 ⇒ CH2=C(CH3)-CH2-Cl (A) + HCl
A + KCN ⇒ CH2=C(CH3)-CH2-CN (B) + KCl
B + 2H2O ⇒ CH2=C(CH3)-CH2-COOH (C) + NH3
C + 4[O] ⇒ CH3-CO-CH2-COOH (D)+ CO2 + H2O
raspuns : D
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Familie Achizitioneaza In Anul 2015 Un Autoturism In Valoare De 10000 Euro. Dupa Doar Un An De Utilizare,pretul Autoturismului A Scazut Cu 19%. Dupa Cel De-al
Ajutor Vă Rog Dau Coroana! Un Bazin Are Forma Unui Paralelepiped Dreptunghic Cu Lungimea De 3m Latimea De 40dm Si Inaltimea 120cm.
De Făcut O Compunere Cu Titlul "La Pescuit"
Trei Elevi Aveau In Ordine Cate 12, 24, Respectiv 35 Nuci. Ei Au Impartit In Mod Egal Cu Inca 9 Colegi Nucile Pe Care Le Aveau Primii Trei Elevi. Au Primit In S
Alcătuiește Un Enunț Asertiv, În Care Adjectivul „mare" Să Fie La Gradul Comparativ De Egalitate (1) Şi Un Enunț Interogativ, În Care Substantivul „vapor" Să Ai
Ex 2 pronumele Sunt: Eu, Acela, Le, Lor, Cineva Si Tu VA ROG AM NEVOIE URGENT DAU COROANA
Alcătuiește Enunțuri În Care Substantivul,, Copac" Să Fie Pe Rând: a) Articulat Nehotărât În Cazul Nominativ - Nume Predicativ b) Articulat Nehotărât În Cazul D
Ofer Coroană Urgent Va Rog
Cartea Unui Elev. unui Este Numeral?
Ajutați Mă Vă Rog Citiți Anunțul. În Baza Datelor Din Text, Elaboraţi O Invitație Personală Cuiva Dintre Prietenii Cu Care Aţi Vrea Să Vă Înscrieţi Şi Să Partic