RO Study
👤
DeeaCat
DeeaCat
28-07-2017
Matematică
a fost răspuns
Va rog,dau coroana
Mulțumesc
Răspuns :
Lory005
Lory005
28-07-2017
B ) Joi
..................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explicati Intelesul Acestor Cuvintea Face Plinula Se Topi Dupa Cevaa Lasa Gaja Fi Lac De Apa
Lucrul Mecanic Efectuat De Forta F1=1500 N Ce Actioneaza Asupra Pistonului Mic Al Unei Prese Hidraulice Este L1=30 J. Cunoscand Raportul Ariilor Pistoanelor Ca
Am De Facut Un Eseu La Romanul Mara De I.Slavici Si Nu Stiu Ce Sa Scriu La Constructia Personajelor.
Precizeaza Valoarea Morfologica Si Functia Sintactica Pentru Fiecare Dintre Cuvintele Din Structura: ''intre Cele Trei Niveluri Ale Cosmosului'' Multumesc! :
Compara Numerele Formate Din Trei Cifre Identice Cu Un Numar Cu 1 Mai Mic Decat Cel Alcatuit Din 10 Sute
Cum Se Rezolva Problema: Suma A Trei Nr. Naturale Consecutive Este 639. Care Este Cel Mai Mic Dintre Cele Trei Nr?Va Rog , Astept Raspuns!.
Buna , Am Si Eu Nevoie De Ajutorul Vostruu La O Tema :( Perspectiva Naratorului Asupra Faptelor Si Personajelor Este : -detasata, Fiind Vorba Despre Un Narato
Da-mi Exemple De Locutiuni Adverbiale.
FOARTE URGENT! Ce Specie Literara Este Gandacelul De Emil Garleanu
Paralelipipedul Dreptunghic ABCDA'B'C'D' Are AB=8 Cm , BC=6 Cm Si AA'=5 Radical Din3 Cm a) Calculati Distanta De La Punctul D La Planul (D'AC) b) Determinati Ma