RO Study
👤
Dorismuntean74
Dorismuntean74
27-07-2017
Matematică
a fost răspuns
4 ( a,b ) si 5 va rogg
Răspuns :
Bunicaluiandrei
Bunicaluiandrei
27-07-2017
a = √2 + 1 - √2 +1 + (√2/4 -√2/6)·6√2 = 2 + 2·(3/2 - 1) = 2+3 -2 = 3
b = 6
√(a+b) = 3 ∈N
5. E(x) = x⁴ + x² + 9 - 2x³ +6x² -6x - x⁴ + 2x³ -x² - 5x² = x² - 6x + 9 =
= (x-6)² = p.p.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exercitiul 4 . DAU COROANA
Care Este Prezentul Simplu La Verbele " Get " Si " Decide"
Explica Rolul Punctelor De Supensie: "Eu Sut Lica, Samadaul..." Va Rog Ajutati Ma , Ofer Coroana
Se Considera Fractiile 1/4 ; 7/5 ; 1/2 ;6/24 A)Amplificati Convenabil Fractiile Pentru A Obtine La Numitori Puteri Ale Lui 10 Si Scrieti-le Apoi Sub Forma De F
Mihai Cumpara 4 Kg De Vinete , 2 Kg De Ardei Gras Si 500 G De Fasole Verde. Pentru Intreaga Cantitate De Legume Cumparate ,mihai Plateste 18,40 Lei . Alexandru
Construiește O Propoziție În Care Să Se Afle Un Complement Circumstanțial De Mod Exprimat Prin Pronume Posesiv:
6. Precizează Valoarea Morfologică A Cuvintelor: -"Şi" Ce-"ai Să Scrii", Mă Rog, "despre" "bunica"-"ta"?Cuvintele Acelea Le-am Pus In Ghilimele Va Rog Ajutati.m
Citeste Dialogul Urmator Si Transforma-l In Vorbire Indirecta . - Nu Esti Tu , Zise El Scurt , Dintr-ai Lui Ionascu Care Su Pribegit Peste Nistru ? - Sunt Tudor
Pretul Unui Obiect Este De 360 Lei. Dupa O Reducere Cu P% Din Pretul Obiectului, Noul Pret Va Fi De 324 Lei. Determinati Numarul P! Va Rog Rezolvati Si Explicat
Buna As Vrea Sa Stiu Daca Se Poate Cum Se Face O Macara Electromagnetica Si De Ce Am Nevoie Va Rog Imi Spuneti? :))