RO Study
👤
VLAD1144
VLAD1144
25-07-2017
Matematică
a fost răspuns
Cn ma ajuta di pe mn
Va rogg plss
Răspuns :
Slavitescudora
Slavitescudora
25-07-2017
sper ca te-am. ajutat ^^ daca este ceva neclar ma poti intreba
Answer Link
Albatran
Albatran
25-07-2017
problema completa , raspuns complet
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratati Ca Urmatoarele Numere Sunt Divizibile Cu 2:
Va Rog Rsp Corect!! Dau Coroana!!!
Îmi Poate Cineva Scoate Veebele Din Textul De Mai Jos (dacât Daca Puteți Sa Îmi Ziceți Modul Si Timpul Dar Decât Daca Puteți) VA ROG SA MA AJUTAȚI, DAU COROANA
Calculeaza 72-(35+10+8)-12
Va Rog Faceti Mi Si Mie Planul Dezvoltat De Idei De La Textul Vizita... De I.L.Caragiale (Idee Imp Idei Neimp) Pe Baza Acestei Schite Va Roog
Cubul Din Figura Alaturata Are AB=a. Exprimati Lungimea Proiectiei Segmentului EF Pe Fiecare Dintre Planele: a) (ABF); b) (ACG); c) (ADH); d) (AFH).
In Figura 15 Este Reprezentată Schematic O Parcare. Se Stie Că Patrulaterele ABCD Si BMNP Sunt Pătrate, AM=28 M Și Perimetrul Parcării Este Egal Cu 98 M. Calcul
Pe Un Perete S-a Montat Un Mozaic Cu Flori Format Din 4 Plăci Identice. Observă Reprezentarea Grafică Micşorată A Unei Plăci. Stiind Că Fiecare Placă Este Acope
7. Scrieți Cel Mai Mic Număr Natural De Trei Cifre Care Este Divizibil Cu 3. 8. Scrieți Toate Numerele Impare Cuprinse Între 2n Şi 2n + 9, Unde N Este N
(go) Back Over Three Hundred Years. At That Time, The Colony OfIts History 2(try) To Become More Independent. However It 4Connecticuts(not / Have) Enough Leader