RO Study
👤
El1235
El1235
24-07-2017
Engleza
a fost răspuns
Ma puteti ajuta la doua exercitii?
6 si 12
Răspuns :
Аноним
Аноним
25-07-2017
12)
a) He is a student.
b)She is playing tennis now.
c)I am a person nice and i like flowers.
d)She is writing a letter now.
e)
f)We are going to the seaside next week.
g)Boil water and then boil the plants.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Eticheta Patrata Are Permetr De 20 Cm Este Suficientă O Rola Cu Etichete Cu Lungimea De 500 Cm Pentru Trei Clase A Câte 32 De Copii Fiecare Copil Va Primi O S
Masa Molara Pt So2, So3, CAo, , Na Cl, FeS, Vaaaaa Rogggg Dauuu Inimaaa
Ce Inseamna % In Informatica? ce Inseamna / In Informatica? va Rog Sa Dati Si Exemple! Am Nevoie Rapid De Raspuns Va Rog
B) 3kl-7hl-24dal=.........l
AN NEVOIE MARE DE AJUTOR!! Am Un Trunchi De Piramida Patrulatera Regulata Dreapta Cu L=10 L=6 Și H=3, Sa Se Afle Aria Totala, Aria Laterala Și Volumul! URGENT V
Vă Rog Ajutați-mă. (=^-ω-^=)
Privește Cu Atenție Harta Apoi Scrie Pe Caiet Pentru Fiecare Dintre Enunțurile De Mai Jos Cuvintele Care Formează Răspunsul Corect Exercițiul 3 Dau Coroana
Va Rog Tare Mult redactati Un Eseu Meditativ la Temele: 1Dati-mi Un Punct De Sprijini Si Pun Pamintul In Miscare(arhimede) 2Prin Spatiu Universul Ma Cuprind
În Triunghiul Dreptunghic ABC Unghiul A Egal Cu 90 De Grade Și Unghiul B Egal Cu 60 De Grade Se Cunoaște Înălțimea AD Egal Cu 12 Cm Iar D Aparține De BC Calcula
14. Descompuneți În Factori:a) (x+1) La A2-9; B) (x+2) La A2-25; C) (x-3) La A2-4; Urgent!!