RO Study
👤
Davidchetan1
Davidchetan1
19-07-2017
Limba română
a fost răspuns
ce este un personaj?
Răspuns :
Mariushorga2
Mariushorga2
19-07-2017
Un personaj este o persoana care participa la actul comunicarii intr-un text
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut La Exercitiul 2 Am O Nelamurire De Ce Nu Merge Si T3, Si La Exercitiul 4 Cu Explicatie La Fiecare Pas,daca Se Poate Sa Mi Explicati Si In Cazul In Care Mi
Care Este Taina Prin Care Prin Punerea Mâinilor Arhireulu,i Candidatul Primește Puterea De A Săvârși Ființele Tainei
19. Într-o Clasă Sunt 21 De Băieți. Aflați Câți Elevi Sunt În Clasă, Ştiind Că Fetele Reprezintă 30% Din Numărul Tuturor Elevilor
Ma Puteti Ajuta Cu Acest Exercitiu La Punctul B
Mirabela Observa Dacă Mai Pune 16 Nuci În Cos Obtine Triplul Numărului Nucilor Care Se Aflau Deja În Coș Cate Nuci Sunt În Cos?
9.1. Alcătuieşte Două Exemple Similare Şi Subliniază Predicatele Nominale.
Care Este Taina Prin Care Prin Punerea Mâinilor Arhireulu,i Candidatul Primește Puterea De A Săvârși Ființele Tainei
A Determină Ordinea Efectuării Operaţiilor Şi Calculează: 000 1000000-18 240:60 X 32
7. Prezintă, În Minimum 30 De Cuvinte, Un Element De Conținut Comun Celor Două Texte Date, Valorificând câte O Secvenţă Relevantă Din Fiecare Text. 6 Puncte 8.
Măsurile A Două Unghiuri Ale Unui Triunghi Isoscel Sunt Direct Proporţionale Cu 2 Şi 5. Determină Măsurile Unghiurilor Triunghiului.