RO Study
👤
Smartboy11
Smartboy11
13-07-2017
Matematică
a fost răspuns
Ce inseamna / in matematica
Răspuns :
PepsiCola95
PepsiCola95
13-07-2017
/ reprezinta impartire sau linie de fractie
Answer Link
Аноним
Аноним
13-07-2017
/ înseamnă împărțire sau linie de fracție.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr O Livada Erau 100 Pomi Fructiferi.Dintre Ei 48 Erau Meri ,30 Caisi,iar Restul Nuci.Cati Nuci Erau In Livada?
Identificaţi Conjunctiile Şi Interjecţiile Din Dialogul De Mai Jos Şi Indicaţi Felul Lor: - O, Ce Frumos E Afară! - Ei! Dacă Am Putea Ieşi La Joacă!... - Hai
Write Six Sentences About A Craze. Repede Dacă Se Poate . -dau Coroana :-)
Salut ! Imi Puteti Explica Les Doubles Pronoms La Franceza ?adica Nu Inteleg Cand Se Pune C.O.D-ul Primul Sau C.O.I-ul In Propozitie Cand Apar Amandoua Si Peste
Va Rog Urgent: O Persoana Cheltuieste O Suma De Bani In 3 Zile:In Prima Zi 2 Treimi Din Suma Si Inca 15 Lei.A Doua Zi Cheltuieste 40% Din Rest,iar A Treia Zi Re
Spuneti-mi Si Mie 5 Prop Cu ''do'' La Prezent Simplu Si 5 La Continuu
2pe3din Economiile Ralucai Reprezinta Cat Sfertul Banilor Lui Gelu.daca Baiatul Are 60 De Lei In Plus,ce Suma A Economisit Fiecare?
Cate Placi De Beton De Forma Patratica Avand Latura De 50cm Sunt Necesare Pentru A Pava Curtea Unei Scoli Care Are Forma De Dreptunghi Cu Dimensiunile De 47m Si
6muncitori Au De Sapat Un Sant In 48 De Ore. Dupa 16 Ore Mai Vin 2 Muncitori. In Cate Ore Se Va Termina Lucrarea? E Urgent!! Help
Solutia Reala A Ecuatiei 0,41(6)x +8 =3 Este Egala Cu......