RO Study
👤
Dede791
Dede791
13-07-2017
Limba română
a fost răspuns
Va rog repede e urgent DAU COROANA!!!
Răspuns :
Marajumara
Marajumara
13-07-2017
Poporul roman s-a format din daci si romani , care s-au numit daco -romani
Answer Link
Аноним
Аноним
13-07-2017
Poporul roman s-a format din daci si romani iar limba noastra s-a format din limba daca si latina.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizeaza O Carte De Vizita A Poetului Tudor Arghezi: Nume: Data Si Anul Nasterii: Prenume: Locul Nasterii: -Un Aspect Important Din Viata: -Primul Volum De Po
Redacteaza O Compunere De 80-150 De Cuvinte (10-15) Randuri In Care Sa Povestesti Unui Prieten Cateva Scene Dintr-un Film In Care Personajele Negative Sunt Inse
Clujenii Este Cuvant Derivat Cu Sufix ?
Am Nevoie De Rezumatul De La Baltagul De Mihail Sadoveanu. Sa Fie Scris De Voi Va Rog Mult Si Mersi De Ajutor Dak Te Pot Ajuta Si Eu Cu Ceva O Fac Cu Placere!!!
Un Vapor Parcurge 120 Km Pe Un Fluviu În Sensul De Curgere Al Apei În 4 Ore, Iar La Înapoiere În 6 Ore. Aflați Viteza De Parcurgere A Apei. Răspunsul Este 5 Km/
Folosind Diverse Reguli, Precum: I) Orice Numar Pozitiv Este Mai Mare Decat Orice Numar Negativ; Ii) Pentru A.b>0 Avem -a>-b <=> A0 : A/b < C/d &
Aflati Numerele De Forma 4x67y2 Cu Bara Deasupra,daca Suma Cifrelor Sale Este 23
Care Pot Fi Marcile Naratorului Intr-un Text Literar ?
Imi Puteti Spune Niste Basme De Petre Ispirescu?
Scrieti In Fiecare Caz , 3 Fractii De Forma Ab / Cde Care Sunt Egale Cu Fractia : 23/53, 19/61, 14/89