RO Study
👤
Deea3021
Deea3021
10-07-2017
Limba română
a fost răspuns
trei expresii care sa contina cuvantul față
Răspuns :
Аноним
Аноним
10-07-2017
Fata speriata
Fata zambitoare
Fata trista
♥
Answer Link
Аноним
Аноним
10-07-2017
Fata fericita
Fata trista
Fata de inger
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Urgent!!! Sa Îmi Spuneți Va Rog Cum Sa Îl Descriu Pe Capi Din 5 7 Enunțuri Din Textul Singur Pe Lume.
Da Alta Ceva Este Dexemplu Unui Lucru Ori Unui Element Chimic ,unui Colt De Natura (munte,mareetc),unui Animal.
Va Rog Este Super Urgent! Dacă Log Baza A Din 2=m Şi Log Baza A Din 3=n, Să Se Calculeze: A) Log Baza A Din 12, Log Baza A Din ³√18, Log Baza A Din A¹√54; B) A
2. Continuă Enunţurile, Exprimându-ți Părerea Despre Poezia Ital Toamna Țesătoare De Vasile Alecsandri. . Poezia Mi-a Trezit Emoții De • Mi-au Atras Atenția Ver
Vă Rog Dau Coroană…..
Referat Sa Descri O Vedeta Preferata Si Sa Faci O Comparație Între Mine Și Ia (în Engleza )
5. Acidul Azotic Este Un Compus Chimic Deosebit De Important, Folosit La Fabricarea Îngrăşămintelor Chimice I În Industria Explozivilor. A) Cea Mai Veche Metodă
1. 2 Continuaţi Următoarele Fraze, Astfel Încât Acestea Să Fie Adevărate. Efectuate Într-o Unitate De Timp. Frecventa Reprezintă Oscilaţiile Care Se Produc Sub
Concurs! Castiga Acela Care Scrie Primul Cate Doua Cuvinte Derivate Cu Sufixele Urmatoare.
Scrie O Postare Adresata Autorului. Puteti Formula O Intrebare Sau O Opinie Referitoare La Acest Joc.