RO Study
👤
Carmenbogdan197
Carmenbogdan197
08-07-2017
Limba română
a fost răspuns
Analizeaza verbul ,,Ştii"
Răspuns :
Andreeapisica10
Andreeapisica10
08-07-2017
Stii=verb personal,persoana a IIa ,mod indicativ ,timp prezent conjugarea IV functia sintactica predicat verbal
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Datimi O Scrisoare De Mosul Cu Urmatorul Ex : Dear Santa Please Bring Me _______________________________________ l Would Also
Am De Scris La Franceza Obiecte Pentru Niste Meseri. Ce As Putea Scrie La Marinar Si Aviator , Daca Se Poate Sa Imi Spuneti Si Cum Se Numesc In Franceza
Comentați Sugestia A 2 Figuri De Stil Din Primele Două Strofe.Si In Sufletul Meu Se Raspunde, De S-ar Sti Ce Putere Ascunde Gandul Care-i Ca Mielul De Bland.De
Cine Imi Poate Zice Si Mie Cateva Chestii Interesante Despre China? :)
Dupa Simplificarile Posibile Aduceti Urmatoarele Fractii La Acelasi Numitor 5 Pe 20 Si 8 Pe 80;25 Pe 2525 Si 6 Pe 404;3 Pe 33 50 Pe 110 Si 7 Pe 121
Pigment Verde Din Frunza Care Sa Aiba 9 Litere :( Plzz Helpp
Determinati Multimile A Si B Astfel Incat Sa Fie Indeplinite Simultan Conditiile:a Reunit Cu B={1,2,3,4}a Intersectat Cu B={1,3}a-b={2}
Intr-o Galeata Incape De 10 Ori Mai Putina Apa Decit In Butoi, Iar In Butoi Incapcu 45 L De Apa Mai Mult Decit In Galeata?" Afla Capacitatea Fiecurui Vas
Cat Fac 9 Impartit La 5 Intregi Si 1 Supra 4 ?
Catul Unei Impartiri Este 131 Iar Restul 23.afla Deimpartitul Stiind Ca Impartitorul Este Cu78 Mai Mic Decat Catul.