RO Study
👤
Puiu271
Puiu271
06-07-2017
Matematică
a fost răspuns
Cate zile sunt in 15 ani
Răspuns :
Rodi11
Rodi11
06-07-2017
15 ani ×365 zile pe an=5475 zile
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dorind Sa Goleasca Cat Mai Repede Caruta Cu Pesti, Vulpea Arunca Cate Doi Pesti Pe Secunda. Daca Ar Arunca Cate 5 Pesti Pe Secunda, Ar Goli Caruta Cu 36 De Secu
Va Rooog Mult Cat De Eepede Se Poate Dau Coroana !
Clasifica Verbele Dupa Modurile Personale Si Nepersonale:a Cerceta, Nu Fii Obraznic,vom Fi Auzit, Am Alergat,cantand,as Fi Concurat,a Plange,de Adus,a Parcurge,
Comment Appelles-tu Les Gens Qui Habitent: en Chine... Aux Indes en Pologne.... En Irlande en Norvege.... en Belgique....
Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzz!Dau Cooooooooooroooana
Va Roggggg Repede Am Nevoie De Acestu La Teme
Doimea Unui Numar Este Egala Cu Patrimea Altui Numar Suma Celor Doua Numere Este 48 Care Sunt Numerele
Buna Ziua, As Vrea Putin Ajutor Pentru A Scrie Corect In Litere Suma De2107,34 Lei.Suma Trebuioe Scrisa Pe Un Bilet La Ordin Si Nu Se Accepta Greseli. Eu As Scr
Se Oxideaza N- Propanolul Respectiv Izopropanolul Cu Solutie De K2Cr2O7 /H2SO4 , Rapoartele Molare K2Cr2O7 : Npropanol Respectiv K2Cr2O7 : Izopropanol Vor Fi ?
Un Fragment De ADN Bicatenar Contine, Pe Ambele Catene, 2110 Nucleotide. Nucleotidele Cu Timina Sunt In Numar De 490. Stabiliti Urmatoarele: - Numarul Nucleotid