RO Study
👤
Eladenkaa
Eladenkaa
04-07-2017
Limba română
a fost răspuns
va rog , am nevoie îmi trb
Răspuns :
Aichim16
Aichim16
04-07-2017
Entuziasm,fericire ,emotie-subst.
Emotionat,bucuros-adj.
Sa mai zbor,sa fotografiez ,-vb.
Answer Link
Bucatareasasef
Bucatareasasef
04-07-2017
Sufletul e plin de energie, entuziasm si fericire
Ma simt fericita, emotionata, bucuros
As vrea sa invat, sa scriu si sa citesc
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Da Exemplu Dae Patru Adjective Care Contin Grupurile ,,mb'' Sau ,,mp'' Si Foloseste-le In Propozitii Dezvoltate. Analizeaza Partile Secundare De Propozitie. PLS
Care Este Invatatura Textului ,,Neghinita''
Un Biciclist A Parcurs Un Traseu In 3 Zile.in Prima Zi A Parcurs 1 Supra 5 Din Lungimea Traseului, A Doua Zi 25 La Suta Din Rest,iar A Treia Zi Au Mai R
Un Vagon Cu Matereale De Constructi Cntareste 9580kg, Dupa Ce Descarca Jumatate Din Cantitatea De Matereale Acesta Cntareste 5580kg .Cat Cntareste Vagonul.
Sa Se Rezolve Ecuatia X+3x+5x+...+13x=-490,stiind Ca X Apartine Lui Z. VA ROG, E URGENT!!!!!!!!!
Calculați Suma Resturilor Posibile Ale ÎmpărțiriI Unui Număr Natural La 9. Mulțumesc !
DAU CORONITA !! Zidul Cetatii Are 3 M Grosim Si 4-5 M Inaltime De Cata Piatra Este Nevoie Ca Sa Se Paveze Un Metru Liniar De Zid,daca Bucatile De Piatra Au Form
Suma Dintre Produsul Si Catul Numerelor 24 Si 6 Este Ma Puteti Ajuta?? Exercitiul E Mai Sus
Explicati Sensul Cuvintelor: Cartea Iti Aduce Si Oarecare Mangaiere
VA ROG AJUTATI-MA!!! Se Stie Ca A<b<c Si A,b,c Sunt Cifre Pare Consecutive.Cate Numere De Forma Abc Exista?