RO Study
👤
Miimi2
Miimi2
03-07-2017
Matematică
a fost răspuns
Un număr natural cu 30 mai mare decit 50
Răspuns :
Marianka10
Marianka10
03-07-2017
50 + 30 = 80
Deci , numarul cautat este 80.
Sper ca te-am ajutat !!
Answer Link
JoJoanna
JoJoanna
03-07-2017
[tex]30+50=80 [/tex]
[tex]Numarul este 80[/tex]
Succes!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Sinonim Adjectiv Pentru Expresia Toba De Carte Va Rog Mult
Vreau Si Eu O Compunere De Paste Va Rog Frumos
Puteti Sa Ma Ajutati La 2 Probleme Si La Exercitiu1 .1Problema.Doamna Ceobanu Vrea Sa Cumpere In Rate O Masina De Spalat La Pretul De 4.850 Lei.Daca Va Pl
Exprimati Opinia, In 5-6 Randuri, Despre Semnificatia Tilului Textului Citat(a Scrie Inseamna O Provocare, O Manusa Aruncata Vetii) Vaaaaa Roogggg Ajutatimaaaaa
Rezolvati Ecuatiile : A) X² =0 B) X²= -2 C) X² = 16 ; D) 4x² = 64 E) 3x² = 108 F ) X²+4 = 5 g) 3x²+2=1²+(-1)² h) X²+1=( √3)² i ) X²= 4 Supra 25
Un Număr Este Cu 24 Mai Mare Decat Altul. Daca Împărțim Suma Lor La Di Ferenta Lor, Obținem Câtul 152 Si Restul 12. Aflati Numerele
Afla Numerele A,b,c,d Știind Ca: Numărul A Este De 5 Ori Mai Mare Decât Numărul B Numărul B Este De 4 Ori Mai Mic Decât Numărul C Numărul D Este De Doua Ori Ma
Salut, Ma Puteti Ajuta La Problema 685, Am Tot Incercat Insa Rezultatul Este B, Nu Inteleg Cum S-a Ajuns La Acel Rezultat...?
Lungimeaunui Dreptunghi Este Cu 35m Mai Mare Decat Latimea.Daca Perimetrul Dreptunghiului Este Ci 370m Mai Mare Decat Latimea,afla Lungimile Laturilor Dreptungh
În Fiecare Dintre Propozițiile De Mai Jos S-a Strecurat Câte O Greșeală. Citiți Rubrica Reținem!, Găsiți Greșelile Și Transcrieți Corect Propozitiile: a) Noi ,