RO Study
👤
Anonim
Anonim
28-06-2017
Limba română
a fost răspuns
Ex.6,please
Dau coroană!!!!
Răspuns :
GabrirlaIonescu
GabrirlaIonescu
28-06-2017
Eu as fi calma stiind ca sunt fata deoarece mai multe fete au scapat ,dar daca eram baiat as fi sfarsit tragic (sau nu cine stie?)
Answer Link
Marii15
Marii15
28-06-2017
Din punctul meu de vedere , eu as fi procedat altfel deoarece toate lumea era atunci agitata si nu stiau ca se întampla , eu in locul ma-s si calmat si as fi zis ca toata lumea as coboare în liniste în
barci .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Pe Planul Triunghiul Echilateral ABC, Cu Latura De 18 Cm, Se Ridica Perpendiculara MC Egala Cu 9 Cm. Sa Se Afle Distanta De La Punctul M La Ce
Fie Triunghiul ABC . Masura Unghiului A Este De 1.8 Ori Mai Mica Decit Masura Unghiului B Si De 5 Ori Mai Mare Decit Cea A Unghiului C . Aflati Masurile Unghiu
Ajutooooor Ce Inseamna o Retea Trofica
Demonstrati In 3-5 Exemple Polisemia Cuvintului "broasca"
Hai!Vrau Și Eu Rezolvarea Problemei: Se Amesteca Patru Solutii:prima Are Concentrația De 40% Și Masa Soluției De 60g,a Doua Conține 140g Soluție Iar Masa Soluți
7.O Prajitura A Fost Impartita In 8 Parti Egale.Andrei A Primit 2 Parti,iar Nicu 3 Parti.a)Ce Parte Din Prajitura A Primit Fiecare Copil?b)Ce Parte Din Prajitu
Redacteaza In Sapte-opt Rinduri,descrierea Unei Caprioare
Va Rog Sa Ma Ajutati La Itelegerea Textului Din Poezia Mama De Panait Cerna
Construieste Enunturi Cu Structurile : * Sa Fi Ascultat * Sa Fii Ascultat * Sa Fi Trimis * Sa Fii Trimis * Sa Fi Crezut * Sa Fii Crezut
Suma A Doua Numere Este 67,iar Diferenta Lor Este 43.Numarul Mai Mic Este: